landing page banner
Wij leveren in Doetinchem en omstreken de beste naadloze vloersystemen voor zowel bedrijven als particulieren. U bent bij ons aan het juiste adres voor het aan laten brengen van vele soorten gietvloeren in Doetinchem! Door onze jarenlange ervaring profiteert u van klantvriendelijk gerichte service, vakmanschap en scherpe prijzen. Samen met u en uw persoonlijke wensen zullen wij uw droomvloer samenstellen.
Een gietvloer voldoet aan alle eisen van een ideale vloer: comfortabel, gemakkelijk te onderhouden, strak, past bij elk interieur en geeft een uniek karakter. De ondergrond in uw woonkamer, slaapkamer of keuken is erg belangrijk en vormt dan ook vaak de basis van een interieur. Bij ons heeft u de keuze uit veel kleuren en mogelijkheden. Zo kiest u altijd een gietvloer die aansluit bij de stijl in uw woning in Doetinchem. Om het zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u er ook voor kiezen vloerverwarming aan te laten brengen. Een voordeel van een vloerverwarming in Doetinchem is dat het minder energie verbruikt en er een meer gelijkmatige verdeling van de warmte ontstaat. Zo voelt elke ruimte warm en fijn aan.
Een gietvloer in Doetinchem is niet alleen ideaal voor in uw huis, maar is ook een vloeroplossing voor bedrijven in en rondom Doetinchem. Elk bedrijf beschikt natuurlijk over een andere ruimte en heeft andere wensen wat betreft een ondergrond. Zo heeft een winkel andere eisen dan een fabriek of garage in Doetinchem. Voor elk soort bedrijven bieden wij u de beste opties. Onze gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, vuilafstotend waardoor vuil geen kans krijg om te hechten. Daarnaast kunnen de vloeren goed tegen een stootje en zijn extra beschermd tegen krassen en slijtage door onze speciale lak.
De prijs van uw Motionvloer in Doetinchem is afhankelijk van verschillende aspecten. Als eerste is het afhankelijk van de ondergrond waar u een gietvloer aan wil laten brengen. Het kan zo zijn dat de ondergrond eerst geëgaliseerd moet worden. Daarnaast ligt het ook aan het type gietvloer. Woonbeton heeft bijvoorbeeld een andere prijs dan een PU-vloer. Als laatste is het oppervlakte van de ruimte in Doetinchem ook een factor. Hierbij geldt: hoe groter de oppervlakte, hoe later de prijs per vierkante meter. Wilt u de precieze prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom in Arnhem!

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken