landing page banner
Wilt u graag een nieuwe gietvloer in Dordrecht aanschaffen? Dan is dat een goede keuze. Er zijn veel verschillende vloeren, maar een gietvloer steekt altijd boven elke vloer uit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige gietvloeren in Dordrecht. Onze vloeren zijn naadloos en modern, waarbij kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd zijn. Wij helpen u graag verder bij het samenstellen van de ideale vloer voor uw woning in Dordrecht.
Een gietvloer biedt alles wat u wilt qua stijl, kleur, vormgeving, maar ook gemak, comfort en duurzaamheid. Daarnaast is dit type vloer voor vrijwel iedere ruimte in huis een goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor een gietvloer in de slaapkamer, woonkamer, keuken of geef de hal een upgrade. Met de keuze uit honderden kleuren, is er ook voor uw persoonlijke stijl meer dan genoeg keuze. Kies voor kleur, glans, een persoonlijke print, glitter of een stoere betonlook. Wij werken voor klanten in heel Nederland, dus ook in Dordrecht zijn we u met plezier van dienst!
Ook bent u voor een gietvloer voor zakelijk gebruik bij Motion bij het juiste adres. Vloeren in een zakelijke omgeving worden intensief gebruikt en hebben daardoor hoge eisen. Naast een prachtige gietvloer in een woning, brengen wij ook vloeren aan in winkels, fabrieken, kantoren, restaurants of showrooms. Door het naadloze karakter vloeien de ruimtes mooi in elkaar over, waardoor uw kantoor een strak en modern uiterlijk krijgen. Een vloer in een bedrijfsruimte in Dordrecht moet veel aankunnen en moet tegen een stootje kunnen. Of dit nu lopend personeel is of zware apparatuur die erop staan. Met een Motionvloer is dit geen probleem, deze is namelijk onderhoudsvrij en slijtvast.

Op het gebied van design en kleur is vrijwel alles mogelijk. Ook voelen de vloeren comfortabel aan en zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming voor optimaal comfort. Andere voordelen van een gietvloer in Dordrecht zijn:

  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Stofvrij
  • Slijtvast
  • Veilig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • In alle kleuren leverbaar
  • Duurzaam
  • Sterk

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn voor een gietvloer in Dordrecht? Neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder. U kunt altijd langskomen in onze showroom in Arnhem of Amsterdam. Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken