landing page banner
U zocht op Gietvloer Druten. Een afspraak maken in de showroom in Amsterdam is vanzelfsprekend mogelijk. Wij zijn 6 dagen in de week geopend! Een afspraak maken mag, maar is niet noodzakelijk. U kunt gewoon binnen lopen. Wij en onze koffie staan altijd voor u klaar. Voor uw gietvloer in Druten krijgt u gelijk een advies en een prijs zodat u weet waar u aan toe bent. De showroom is ca. 600 m2 groot en toont alle soorten gietvloeren. Voor meer informatie belt u ons gewoon op 020-3420400.

Gietvloer en vloerverwarming

Een gietvloer van Motion Gietvloeren kan zowel met als zonder vloerverwarming. Wij leveren en ontwikkelen zowel PU gietvloeren als woonbeton gietvloeren in Druten. Omdat de woonbeton en PU vloeren 2-3 mm dik zijn, is er een optimale afgifte van de warmte. Een vloerverwarming onder u gietvloer is derhalve niet noodzakelijk, maar het geeft door de snelle warmte afgifte wel een aangenaam gevoel. Motion Gietvloeren levert in haar pakket ook ingefreesde vloerverwarming. Wij zullen de bestaande dekvloer ca. 14-18 mm infrezen. Hierin zullen we de 14 mm dikke slangen aanbrengen. Vervolgens de gleuven dichtzetten met krimpvrije mortel. Hierna zal ca. 8 mm dikke calciumsulfaat egaline worden aangebracht. Na het drogen en uitvoeren van het opstookprotocol van de vloerverwarming kan de gietvloer worden aangebracht.

Prijs Gietvloer Druten

De prijs van een gietvloer in Druten hangt grotendeels af van:
  • aantal m2 (meer m² geeft een lagere m² prijs)
  • soort gietvloer
  • ondergrond
Houdt u rekening met tussen de € 50,00 en de € 100,00 per m².

Gietvloer slaapkamer

Een gietvloer is ideaal voor de slaapkamer. Heerlijk zacht en geen koude voeten als je uit bed stapt.  Het is een vlakke, strakke en modieuze vloer die heerlijk comfortabel aan je voeten voelt. U kunt de gietvloer in de slaapkamer in elk mogelijke kleur krijgen. Wij komen vooraf met een kleurenproef in het juiste materiaal. 

Gietvloer in Druten

Een  door ons gelegde gietvloer in Druten heeft de volgende voordelen:

- showroom van 600 m2 in Amsterdam
- uitleg van de meerdere producten
- ervaren personeel
- een groot assortiment
- hoge kwaliteit
- voorinspectie van uw ondervloer
- een gratis kleurenmonster (of meerdere monsters)

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken