landing page banner
Op zoek naar een nieuwe vloer in uw woonkamer of slaapkamer en wilt u graag iets dat modern, strak en tijdloos is? Dan is een Motion gietvloer in Ede de perfecte oplossing. Steeds meer mensen kiezen voor deze hippe designvloer. Er zijn genoeg redenen waarom u een gietvloer in Ede moet kiezen. De vloeren zijn makkelijk schoon te houden, hebben weinig onderhoud nodig, zijn uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming, en zijn naadloos, duurzaam en erg hygiënisch. Genoeg redenen dus!
Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een nieuwe vloer in uw woonkamer aan te laten brengen. Maar wist u dat een gietvloer geschikt is voor alle soorten ruimtes? Zoals in de badkamer; door de waterdichte functie zult u in de badkamer geen last hebben van waterschade. U kunt ervoor kiezen de gietvloer in Ede naadloos te laten overlopen van de woonkamer naar de keuken, wat zorgt voor eenheid en rust. Niet alleen is de vloer stijlvol en comfortabel, maar ook erg praktisch. De ondergrond is makkelijk schoon te maken, wat ideaal is in een keuken. Verder voelt een Motionvloer erg comfortabel aan en neemt snel de temperatuur aan van de omgeving. Hierdoor is dit de perfecte ondergrond voor in uw slaapkamer.
De ideale kleur kiezen is een kwestie van smaak. Daarom kiest u de beste kleur die past bij u zelf, de stijl van uw woning en interieur. Bij de voor u perfecte kleur, ervaart u rust in uw woning in Ede en heeft u jarenlang plezier van uw vloer. Zo kunt u genieten van een gietvloer in één kleur, waardoor het naadloze effect god tot haar recht komt. Ook kan u kiezen voor een stoere betonlook, waarbij er kleuren op maat kunnen worden gemengd en er een levendig effect ontstaat. Elke kleur die u wenst kunnen wij leveren. Vind u het lastig om de perfecte kleur te kiezen? Bezoek anders onze showroom in Andelst. Wij helpen u graag met een goed advies!
Voor uw gietvloer in Ede kunt u kiezen uit alle kleuren die maar denkbaar zijn. Uiteraard is de kleur erg belangrijk, aangezien dat het grootste deel van de look van de vloer bepaald. U kunt ervoor kiezen om een enkele kleur aan te laten brengen, wat een mooie rustige uitstraling geeft. Een andere optie waar u voor kunt kiezen, zijn meerdere kleuren door elkaar gemengd wat zorgt voor een kleurschakering. Dit geeft een authentiek effect en zorgt ervoor dat de vloer op een betonnen vloer lijkt. Een voordeel hiervan is dat vuil minder snel te zien is. Door de eindeloze mogelijkheden die wij u bieden kunt u altijd uw perfecte kleur vinden. Onze specialisten helpen u graag met het samenstellen van uw droomvloer in Ede. Kom langs in onze showroom in Amsterdam of vraag online een vrijblijvende offerte aan!

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken