landing page banner
Motion gietvloeren biedt unieke kansen voor het hebben van een droomvloer in uw woning in Eindhoven. Wij leveren comfortabele en stijlvolle gietvloeren van hoge kwaliteit. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het leggen van gietvloeren en kunt u bij ons rekenen op professionaliteit. Door ons ruime aanbod is er altijd een vloer die perfect bij u en uw wensen past. Of u nu een industrieel interieur hebt, een moderne stijl of een landelijke woonstijl: een gietvloer in Eindhoven kan altijd!
Of u een gietvloer wilt in uw slaapkamer, badkamer, keuken of garage: het kan allemaal met de vloeren van Motion. Met een gietvloer loopt de vloer naadloos over van de keuken naar de woonkamer, wat voor eenheid en rust zorgt in uw interieur. Naast dat een gietvloer in Eindhoven stijlvol en comfortabel is, zijn deze vloeren ook erg praktisch. Motionvloeren zijn goed schoon te houden en zijn vloerstofdicht, ideaal voor de badkamer.

Gietvloeren zijn niet alleen maar geschikt voor woningen, ook zijn de vloeren ideaal voor elk soort bedrijfsruimte in Eindhoven. Denk hierbij aan een slijtvaste vloer voor uw horecazaak, een strakke ondergrond voor uw kantoor of een naadloze vloer voor uw winkel in Eindhoven. Door de speciale lak zijn onze vloeren extra goed beschermd tegen krassen, waardoor de vloer jarenlang meegaat.
Het hebben van een gietvloer in uw ruimte in Eindhoven heeft veel voordelen. Het materiaal van de vloer is flexibel en neemt snel de temperatuur van de ruimte aan. Hierdoor voelt uw vloer comfortabel en warm aan. Daarnaast kan een gietvloer goed gecombineerd worden met vloerverwarming: heerlijk voor de koude winterdagen. Daarnaast is een groot voordeel van een gietvloer, dat het makkelijk te onderhouden is. Doordat de vloer naadloos is, kan er geen vuil tussen de voegen komen waardoor de vloer makkelijk te reinigen is. Verder zijn gietvloeren ook erg duurzaam, door de lange levensduur. Gietvloeren zijn erg kras- en slijtvast, waardoor u weinig onderhoud heeft aan de vloeren. Ideaal!
Uiteraard is het aan te raden om bij het uitzoeken van uw nieuwe gietvloer in Eindhoven alle verschillende opties duidelijk in kaart te hebben, zodat u de beste keuze maakt die perfect bij u past. Onze experts helpen u graag met het uitzoeken van uw perfecte gietvloer in uw ruimte in Eindhoven. U kunt onze showroom bezoeken in Amsterdam vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken