landing page banner
Iedere woning in Gouda verdient een Motion gietvloer. Onze vloeren voelen warm en comfortabel aan. Ga voor persoonlijke service, vakmanschap en de hoogste kwaliteit. Wij hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren in woningen, bedrijfsruimtes, winkels, kantoren en garages. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom in Amsterdam!
Uiteraard kunt u bij ons altijd uw favoriete kleur kiezen. Wij hebben een breed assortiment waar u kunt kiezen uit elke kleur die u maar wilt. Door te kiezen voor een vloer met slechts één enkele kleur wordt het naadloze effect benadrukt. Dit geeft een ruimtelijke en strakke uitstraling aan uw woning in Gouda. Ook kunt u kiezen voor de Motion Mix, waar er door gebruik van twee kleuren een kleurschakering ontstaat. Dit zorgt dan weer voor een levendige uitstraling en wordt dan ook de betonlook genoemd. Wilt u weten welke kleur het beste bij uw interieur in Gouda past? Wij denken graag met u mee! Door verschillende kleurenwaaiers en kleurstalen, voorzien wij jou van een passend advies.
Een gietvloer in Gouda is de perfecte vloer voor een gezin. Doordat de vloer volledig naadloos is, is het erg hygiënisch. Schoonmaken kost hierdoor niet veel tijd en is erg makkelijk. Dit is natuurlijk een groot voordeel voor gezinnen met jonge kinderen, waar de vloer snel vies wordt. Een ander voordeel van een gietvloer is dat het comfortabeler is dan een harde stenen ondergrond, waardoor een gietvloer erg geschikt is voor gezinnen. Wanneer de kids dan vallen doet het minder pijn. Verder is een gietvloer slijtvast, waardoor u er jarenlang van kunt genieten. Dat geldt ook voor gezinnen met jonge kinderen!
De kosten van een gietvloer in Gouda zijn afhankelijk van verschillende factoren. Als eerste hangt de prijs af van de oppervlakte waar u een gietvloer wil hebben. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. De prijs van een gietvloer in Gouda is dus voordeliger bij een groot oppervlak, dan bij een kleiner oppervlak. Daarnaast inspecteren wij de ondergrond en of er een eventuele voorbehandeling nodig is. Wilt u precies weten hoeveel het kost om een gietvloer in uw ruimte in Gouda te plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 48 uur uw offerte op maat.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken