Motion Gietvloer
Een gietvloer in Harderwijk is voor u de beste keuze als u een originele vloer van topkwaliteit kiest. Door onze jarenlange ervaring, kunt u bij ons rekenen op professionaliteit, vakmanschap en de hoogste kwaliteit. Ieder project heeft een eigen unieke benadering, want u wilt een gietvloer die bij uw wensen en gebruiksdoelen aansluit. Er zijn namelijk veel opties als het gaat om de afwerking van een gietvloer in Harderwijk. Onze specialisten staan voor u klaar.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

Wanneer u een nieuwe vloer wilt, moet het uiteraard voldoen aan al uw wensen en eisen. Een gietvloer in Harderwijk is hier altijd de beste oplossing. Ze voelen zacht en comfortabel aan, zijn naadloos en gaan perfect samen met vloerverwarming. Heerlijk voor in de slaapkamer of woonkamer. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken en gemakkelijk te onderhouden, wat wel zo handig is in de keuken. Wist u dat de vloer brandwerend is? Zelfs in de badkamer kunt u kiezen voor een gietvloer. Door de waterdichte functie zal u geen last hebben wat waterschade. Door de antislip coating kan de vloer ook in de douche geplaatst worden. Ga voor een veilige en strakke look in elke ruimte in uw huis in Harderwijk.
De prijs van uw nieuwe gietvloer in Harderwijk hangt af van een aantal aspecten. Zoals bijvoorbeeld het type vloer, de ondergrond en de oppervlakte. De prijs wordt voordeliger naarmate de oppervlakte groter wordt. Wanneer u een nieuwbouwhuis gekocht heeft in Harderwijk, bijvoorbeeld in Waterfront, kan het in de prijs veel schelen als meerdere huishoudens bij u in de wijk kiezen voor een gietvloer. Ook het type vloer heeft invloed op de prijs. Zo is een PU-gietvloer voordeliger in prijs per vierkante meter, dan een cementgebonden vloer. Vaak is in nieuwbouwhuizen al een gladde dekvloer aanwezig en is egalisatie niet meer nodig. Als dit niet zo is, zal de vloer eerst geëgaliseerd moeten worden. Voor een prijsindicatie kunt u via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen.
Het onderhouden van een gietvloer in Apeldoorn is erg eenvoudig. Door onze speciale lak is uw vloer extra beschermd tegen krassen en slijtage, waardoor de vloer jarenlang meegaat. U kan een gietvloer op verschillende manieren onderhouden. Zo kan u bijvoorbeeld de vloer schoonmaken met de stofzuiger, maar de vloer kan ook nat gereinigd worden met een dweil. Door de laklaag die over de vloer wordt aangebracht, kan de vloer al goed gereinigd worden met alleen water en zijn schoonmaakmiddelen niet nodig.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?