landing page banner
U bent bij Motion Gietvloeren op het juiste adres als u op zoek bent naar een kwalitatief goede gietvloer voor uw woning of kantoor in Heerhugowaard. Wij zijn niet alleen dé specialist in het leveren van prachtige vloeren, maar hebben ook een professioneel applicatieteam. Samen met uw persoonlijke wensen en eisen stellen wij uw perfecte vloer in Heerhugowaard samen. De opties zijn eindeloos, zoals kleur, materiaal, design en andere aanvullende mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Amsterdam en laat u adviseren door onze specialisten.  

Gietvloer voor elke ruimte

Een gietvloer is de ideale ondergrond voor elke ruimte in uw woning in Heerhugowaard. Denk bijvoorbeeld ook eens aan de keuken. De vloeren zijn makkelijk schoon te maken en zijn brandwerend, wel zo veilig in de keuken. Ook in de badkamer is een Motionvloer mogelijk, doordat de vloeren waterdicht zijn en niet glad. In uw slaapkamer en kinderkamer in Heerhugowaard kunt u comfortabel lopen op uw blote voeten en kunnen de kinderen heerlijk op de vloer spelen. Gietvloeren voelen zacht aan en zijn volledig naadloos.  

Een gietvloer in Heerhugowaard in combinatie met vloerverwarming

Bij het aanschaffen van een gietvloer in Heerhugowaard is een veelgestelde vraag of de vloer goed te combineren is met vloerverwarming. Het antwoord hierop is ja! Een Motionvloer houdt goed warmte vast en geleid makkelijk. Wanneer u de vloer combineert met vloerverwarming creëert u van elke ruimte een aangename leefomgeving. Ergert u zich aan alle radiatoren in uw huis en wilt u meer eenheid creëren? Dan is een gietvloer in Heerhugowaard in combinatie met vloerverwarming wederom weer de perfecte oplossing. De vloerverwarming kan worden geïnstalleerd als hoofdverwarming, waardoor radiatoren niet nodig zijn. Zo heeft u nooit meer koude voeten en voelt elke ruimte comfortabel aan.

Prijs van een gietvloer in Heerhugowaard

De prijs van uw nieuwe gietvloer in Heerhugowaard is afhankelijk van verschillende factoren. De factoren zijn het aantal vierkante meters van het oppervlak, staat van de ondervloer, arbeidskosten, type vloer en de arbeidskosten. U kunt op onze website altijd een offerte aanvragen voor meer informatie. Verder heeft u korting als uw project een groot oppervlak heeft, zoals bijvoorbeeld voor magazijnen en grote fabriekshallen. Niet alleen bedrijven profiteren van deze korting, ook particulieren kunnen hiervan profiteren. Denk aan het samen met uw buren een gietvloer in Heerhugowaard aan te laten brengen. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meters. 
Wilt u een exacte prijs hebben? Bel voor meer informatie of we zien u graag in onze showroom in Amsterdam. Dat is absoluut de moeite waard!

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken