landing page banner
Geniet nu van een prachtige gietvloer in uw woning of bedrijfsruimte in Hengelo. De trendy vloeren van Motion hebben een moderne en industriële look, wat een strakke uitstraling geeft. Ons team heeft jarenlang ervaring met het aanbrengen van gietvloeren in Hengelo en omgeving. Bij ons kunt u rekenen op professionaliteit, vakmanschap en bent u verzekerd van een vloer van de hoogste kwaliteit.

Creëer uw eigen gietvloer in Hengelo

Met behulp van onze specialisten kunt u uw eigen gietvloer creëren voor uw woning in Hengelo. We zullen samen kijken naar welke type vloer het beste aansluit op uw wensen en eisen. Daarnaast kijken we naar alle mogelijkheden wat betreft kleur. Door de kleur te kiezen die goed bij u en uw interieur past, krijgt de vloer een uniek karakter, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft praktische toepassingen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen uw gietvloer in Hengelo te combineren met vloerverwarming.  

Kies de perfecte kleur voor uw gietvloer in Hengelo

Zoals eerder is benoemd, krijgt uw gietvloer in Hengelo een uniek karakter als u een kleur kiest die goed bij u en uw interieur past. Een Motionvloer kan in elke mogelijk kleur gekozen worden. Hierdoor sluit de vloer geheel aan op uw woonstijl en woonwensen, van klassiek tot industrieel. Het kiezen van de juiste kleur voor uw gietvloer in Hengelo is dan ook een belangrijk moment, aangezien de kleur voor een groot deel bepaald hoe de vloer eruit komt te zien. Onze specialisten denken graag met u mee en voorzien u van het beste advies.  

De perfecte vloer in uw woning in Hengelo

U zult misschien denken: “wat maakt een gietvloer in ons huis in Hengelo dan zo speciaal?” Als eerste zijn de gietvloer erg stijlvol en staan perfect in elk interieur. Doordat wij de vloeren naadloos aanbrengen, worden de verschillende ruimtes in uw huis met elkaar verbonden, wat een strakke look geeft. De vloer is ook erg geschikt in uw badkamer in Hengelo, omdat de vloer waterdicht. Verder zijn de vloeren makkelijk schoon te maken en voelen comfortabel aan uw voeten.

Meer informatie?

Mocht u meer willen weten over onze gietvloer in Hengelo of advies willen van een van onze specialisten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt onze showroom in Amsterdam bezoeken, maar ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen via onze website.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken