landing page banner
Zoekt u een specialist voor de perfecte gietvloer voor uw ruimte in Hilversum? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben veel ervaring met het leggen van gietvloeren in Hilversum en omgeving. Onze specialisten in onze showroom in Amsterdam staan altijd voor u klaar om u van goed advies te voorzien over een gietvloer in Hilversum. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een offerte voor u opstellen. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en heeft u een prijsindicatie.
Heeft u al nagedacht over een speciale kleur voor uw gietvloer in Hilversum? U kunt bij ons altijd kiezen voor uw favoriete kleur. Wij bieden namelijk honderden kleuren waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een donkergroene kleur die letterlijk een natuurlijke look geeft in uw woning. Maar ook kunt u kiezen voor een industriële look door een grijze gietvloer of een kalme uitstraling met een neutrale kleur zoals beige of wit. Verder heeft ook nog keuze uit verschillende kleuropties zoals het mengen van twee kleuren die zorgen voor een levendige look. In onze showroom vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en de kleuren.
Een gietvloer kan in elke ruimte in Hilversum aangebracht worden. Door de verschillende kleuren en mogelijkheden past dit goed in elke ruimte. Zo kan u in de woonkamer een comfortabele leefvloer kiezen die helemaal bij uw interieur past. Dit kan ook goed met vloerverwarming gecombineerd worden, wat ideaal is voor de koude winterdagen. Voor de keuken een prachtige vloer die goed schoon te maken is. Bij uw badkamer is dan een mooie antislipvloer die waterdicht is weer de ideale oplossing. En in de slaapkamer in Hilversum wil u natuurlijk een rustige vloer die prettig aanvoelt en kalmte uitstraalt. Met een gietvloer van Motion kan dit allemaal.
Wanneer u besluit om een nieuwe gietvloer in Hilversum bij Motionvloer aan te schaffen bent u verzekerd van een aantal zaken. Zo heeft u bij ons altijd de hoogste kwaliteit vloer, zodat u jarenlang kan genieten van uw gietvloer in Hilversum. Daarnaast helpen wij u graag met het kiezen van uw droomvloer en geven wij altijd persoonlijke service. Bovendien laten wij door ons vakkundige applicatieteam uw vloer aanleggen, waardoor u verzekerd bent van een perfect afgewerkte vloer. Laat u door ons verrassen door de mogelijkheden die wij bieden voor u!

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken