landing page banner
Bent u op zoek naar een gietvloer in de regio Hoorn wat uw interieur omtovert tot een perfect plaatje? Dan bent u bij Motion Gietvloeren aan het juiste adres. Wij leveren u de beste gietvloeren in Hoorn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en het leggen van duizenden vloeren, kunt u op vakmanschap en professionaliteit rekenen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte vloer.

Profiteer van alle voordelen van een gietvloer in Hoorn

Denkt u erover na om bij Motion een gietvloer in Hoorn en omstreken aan te schaffen? Als u voor deze designvloer kiest, profiteert u van vele voordelen. Een aantal voordelen zijn:
•    Makkelijk schoon te maken
•    Voelt comfortabel en warm aan
•    Goed te combineren met vloerverwarming
•    Hoog belastbaar en slijtvast
•    Geluiddempend
•    Brandvertragend
•    Waterdicht
•    Naadloos
•    Staat adembenemend in elke ruimte in Hoorn

Talloze mogelijkheden voor de perfecte gietvloer in Hoorn

Een ander voordeel van een gietvloer in uw woning in Hoorn, is dat u bij het aanschaffen talloze mogelijkheden heeft. Zo kunt u kiezen uit honderden kleuren of zelfs bepaalde leuren of tinten zelf samenstellen als deze nog niet bestaat. Of u kunt kiezen uit het mixen van twee kleuren, waardoor er een levendig effect ontstaat. U heeft onwijs veel keuze! Daarnaast is het ook erg belangrijk om van uw gebruiksdoel en persoonlijke eisen uit te gaan. Wat vindt u belangrijk? Samen met onze specialisten, wordt uw ideale gietvloer samengesteld, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe vloer in Hoorn.

Dé ideale bedrijfsvloer in Hoorn

Ook is een gietvloer de perfecte vloer voor uw bedrijf in Hoorn. Door het strakke uiterlijk staat dit erg trendy en professioneel in uw kantoor, showroom, winkel, fabriek of garage. Wat betreft een gietvloer voor uw bedrijfsruimte in Hoorn, zijn er wederom talloze mogelijkheden. Het is mogelijk om uw bedrijfslogo in de vloer te verwerken of de kleuren van uw huisstijl in de vloer te verwerken. Onze vloeren worden volledig op maat samengesteld en zijn zeer geschikt voor bedrijfsruimtes. Voor bedrijven waar extra eisen gesteld worden aan de werkomgeving geldt dat wij eveneens de ideale vloerafwerking beschikbaar hebben.

Advies op maat voor de perfecte gietvloer

Wilt u meer informatie over een gietvloer in Hoorn of een prijsopgave ontvangen? Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Om alle mogelijkheden in het echt te bekijken, adviseren wij u om onze showroom in Amsterdam te bezoeken. Wij zien u graag tegemoet. 
 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken