Gietvloer Ibiza style

Een zonnige vakantiesfeer in je eigen woning, zoals op Ibiza? Dat heerlijke gevoel van ‘infinity’ en ‘relax zijn’? Onze gietvloeren passen volledig in een Ibiza-style.

Ibiza heeft immers een eigen vibe. De stijl van woningen op dit zomerse eiland benadrukken dat. Denk daarbij aan gestucte gevels, natuurstenen muren en houten elementen. Deze karaktervolle elementen kun je natuurlijk ook binnen je woning in ons eigen kikkerlandje toepassen. Een gietvloer past daar uitstekend bij, met een zachte kleur oogt organisch en naturel en geeft dat typische rustgevende effect van Ibiza-style, zeker als een gietvloer door de hele leefruimte heen gebruikt wordt. Een oase van rust.

Zorg dus dat de ruimtes van je woonkamer, de keuken en jouw badkamer naadloos in elkaar overgaan.  Voeg aan je interieur houten en stenen deocratieve elementen toe en plaats mooie grote palmboomachtige planten. En voila, je hebt de sfeer van Ibiza naar je woning gebracht. Een ontspannen sfeer, het hele jaar door.  Een oase van rust.
Denk daar vervolgens gewoon je eigen buitendouche, zwembad en terraskeuken bij. Want het is altijd leuk dat er nog iets overblijft om over te dromen ... 


(Foto's: Azur living, voor een 2e huis in Frankrijk, Spanje en Ibiza)

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken