landing page banner
Op zoek naar een strakke en comfortabele gietvloer in uw woning of bedrijfsruimte in de omgeving van Leiden? Kies dan voor een gietvloer van Motion Gietvloeren. Wij leveren mooiste gietvloeren van hoge kwaliteit. Motion Gietvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren in woningen, bedrijfsruimtes, winkels, kantoren en garages. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de mogelijkheden in onze showroom in Amsterdam!
Bij het kiezen van een gietvloer zijn er veel kleurmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Motion Mono, een gietvloer die bestaat uit één kleur. Door één kleur te gebruiken zijn er geen naden te zien, wat zorgt voor een ruimtelijke en pure uitstraling. Ook kunt u voor een betonlook kiezen, wat de Motion Mix wordt genoemd. Deze vloer bestaat namelijk uit twee kleuren, wat zorgt voor een levendige uitstraling. Een van de voordelen van deze look is dat vlekken en vuil minder opvallen. Hierdoor is een Motion Gietvloer ideaal voor gezinnen met kinderen en praktische ruimtes zoals keukens. Ook voor bedrijfspanden in Leiden, zoals kantoren en winkels is een gietvloer ideaal. De gietvloeren van Motion zijn praktisch én stijlvol.
Wanneer u door Motion een gietvloer laat aanbrengen in uw ruimte in Leiden, profiteert u van het volgende: · Jarenlange ervaring · Een groot assortiment · Hoge kwaliteit · Voorinspectie van uw ondervloer · Een gratis groot monster (of meerdere)

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken