landing page banner
Een gietvloer in Lelystad is de beste keuze als u een originele en mooie vloer van topkwaliteit wilt. Wij hebben veel ervaring in het aanbrengen van een gietvloer in Lelystad en de omgeving. Een ondergrond zoals deze is erg praktisch voor woningen, maar zijn ook erg efficiënt als vloer in uw bedrijfspand. Onze vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte en maakt van elke ruimte een strak geheel. Door de vele mogelijkheden zijn de opties voor een Motionvloer eindeloos. Voor het samenstellen van uw ideale gietvloer in Lelystad luisteren wij graag naar uw wensen om uw droomvloer te kunnen realiseren.

Een gietvloer aanbrengen in uw woning of bedrijfsruimte in Lelystad duurt ongeveer een week. Eén voor een worden de verschillende lagen, waar de vloer uit bestaat, aangebracht. Als u kiest voor een PU-gietvloer, bestaat deze vloer uit vier lagen en een cementgebonden gietvloer bestaat uit 6 lagen. Wanneer de eerste laag is aangebracht, kunt u na een week weer voorzichtig op de vloer lopen. Wanneer de vloer volledig is opgeleverd, kunt u een aantal dagen daarna weer uw meubels op hun plek zetten.

Als eerste zorgt deze vloer voor een strakke uitstraling en wordt er een open effect gecreëerd doordat de ruimtes in uw woning in Lelystad naadloos met elkaar verbonden worden. Een gietvloer kan ook goed in een badkamer aangebracht worden. De vloer is namelijk volledig waterdicht en dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk op de vloer kan douchen zonder uit te glijden. Als u zo’n strakke vloer in de keuken wil, is een groot voordeel dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is. Met een vochtig doekje zijn spetters en etensresten makkelijk te verwijderen. Een Motionvloer voelt altijd comfortabel en warm aan, waardoor u minder last heeft van koude voeten op een koude vloer. Mocht dit niet warm genoeg zijn, kan uw gietvloer in Lelystad ook gecombineerd worden met vloerverwarming. Meer voordelen zijn dat de vloer slijtvast is, duurzaam is en weinig onderhoud nodig heeft.
Wilt u een betere indruk krijgen van de mogelijkheden die wij bieden voor een perfecte gietvloer in Lelystad? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Amsterdam! Hier staan onze specialisten u graag in een persoonlijk gesprek te woord en geven zij u het beste advies over een gietvloer in Lelystad. Uiteraard kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Binnen 48 ontvangt u deze offerte.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken