Locus Robotics Amsterdam

Locus Robotics Amsterdam

Een betonlook gietvloer die perfect past bij Locus Robotics Amsterdam.

Na een zorgvuldige selectie van meerdere leveranciers heeft Locus Robotics Motion Gietvloeren gekozen om een betonlook PU Gietvloer te leggen in hun bijzondere werkruimte en showroom. We zijn er trots op dat we hiervoor zijn geselecteerd. De vloer sluit volledig aan bij de uitstraling van Locus Robotics, zowel qua huisvesting als qua werkzaamheden.

Locus Robotics is een innovatief bedrijf dat computergestuurde magazijnwagens met meerdere lagen en display produceert. Hun opdrachtgever voert zijn bestelling in en de rijdende robot rijdt vanaf zijn startpunt de kortste weg door het hele magazijn om de gewenste artikelen op te halen. De artikelen hoeven alleen nog maar door de magazijnmedewerker in de winkelwagen te worden geplaatst.

Samen met de projectinrichter en Locus Robotics is een kleurenpalet samengesteld voor de betonlook polyurethaan gietvloer. Er is gekozen voor een mengeling van twee kleuren donkergrijs en lichtgrijs. Deze chique uitstraling geeft een warm en toch zakelijk (magazijn)gevoel dat past bij de toepassingen van Locus. Door deze kleurcombinatie zal vuil bovendien niet snel opvallen. Het kantoor en de showroom zijn bovendien gemakkelijk te reinigen met deze hoogwaardige gietvloer. De opslagruimte van Locus Robotics is voorzien van een middengrijze, meerlaagse epoxycoating die zeer slijtvast is en goed bestand is tegen intensief gebruik door rollend materieel.

Motion Gietvloeren levert meerdere soorten gietvloeren voor alle soorten zakelijk gebruik, van kantoor tot zwaar industrieel. We geven u graag advies.

De applicatietijd is 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de ondergrond en de wensen. De juiste droogtijd bij het aanleggen is essentieel voor een langdurig plezier ervan.

Of het nu gaat om een vloer van 10 of 10.000 m², u kunt 6 dagen per week terecht in onze showroom in Amsterdam voor een goed advies en een scherpe prijsopgave. Een goed advies is altijd de moeite waard.

Motion gietvloeren bar gietvloer
Motion gietvloeren Entree Gietvloer
Motion gietvloeren Gietvloer Locus Amsterdam gevel (1)
Motion gietvloeren Kantoor Gietvloer Polyurethaan
Motion gietvloeren kantoor Gietvloer
Motion gietvloeren kantoor PU Gietvloer
Motion gietvloeren Locus Robotics Amsterdam Gietvloer
Motion gietvloeren Polyurethaan Gietvloer
Motion gietvloeren Relax ruimte Gietvloer

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken