Locus Robotics Amsterdam

Locus Robotics Amsterdam

Een betonlook gietvloer dat volledig past bij Locus Robotics Amsterdam

Na een zorgvuldige selectie door Locus Robotics bij meerdere leveranciers mocht Motion Gietvloeren een betonlook PU Gietvloer leggen in hun bijzondere werkruimte en showroom. Het is een referentie waar we trots op kunnen zijn. De vloer sluit volledig aan op het elan van Locus Robotics, zowel bij hun type huisvesting als bij de toepassing van hun werk.

Lucas Robotics is een innovatief bedrijf dat computergestuurde, meerlaagse magazijnwagentjes met display maakt. Hun opdrachtgever voert zijn bestelling in en de rijdende robot zal vervolgens vanaf zijn startpunt de kortste weg door het hele magazijn afleggen om de gewenste artikelen op te halen. De artikelen dienen door de magazijnmedewerker slechts in de winkelwagen gelegd te worden.

Voor de kleur werd tezamen met de projectinrichter en Locus Robotics kleurenpallet gemaakt van stalen van de polyurethaan gietvloer in betonlook. Gekozen is voor een mengeling van twee kleuren donker en lichtgrijs. Deze chique uitstraling geeft een warm en toch zakelijk (magazijn)gevoel dat past bij de toepassingen van Locus. Door deze kleurcombinatie zal overigens een vuiltje niet snel opvallen. Het kantoor en de showroom zijn bovendien met deze hoogwaardige gietvloer gemakkelijk te reinigen. De opslagruimte van Locus Robotics is door ons voorzien van een middengrijze, meerlaagse epoxycoating: zeer slijtvast en goed bestand tegen intensief gebruik door rollend materieel.

Motion Gietvloeren levert meerdere gietvloersoorten, voor alle typen zakelijk gebruik: van kantoor tot zwaar industrieel. We adviseren u graag. 
De applicatie tijd is 2 tot 5 werkdagen afhankelijk van de ondergrond en de wensen. De juiste  droogtijd bij het aanleggen is essentieel voor een langdurig plezier ervan.
Of het nu een vloer van 10 of 10.000 m² betreft, u kunt voor een goed advies en keurige prijsopgave  6 dagen in de week terecht in onze showroom in Amsterdam en in Andelst (bij Arnhem/Nijmegen). Zo’n advies loont altijd. 

Motion gietvloeren bar gietvloer
Motion gietvloeren Entree Gietvloer
Motion gietvloeren Gietvloer Locus Amsterdam gevel (1)
Motion gietvloeren Kantoor Gietvloer Polyurethaan
Motion gietvloeren kantoor Gietvloer
Motion gietvloeren kantoor PU Gietvloer
Motion gietvloeren Locus Robotics Amsterdam Gietvloer
Motion gietvloeren Polyurethaan Gietvloer
Motion gietvloeren Relax ruimte Gietvloer

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken