Gietvloer met fenomenaal uitzicht

Ter voorbereiding op de gietvloer is er door Motion een persoonlijk plan opgesteld. Van ondergrond tot de gedetailleerde afwerking van de woonbetonvloer. In de showroom zijn naast de eigenschappen van de vloer ook de voorbereidingen voor een optimaal resultaat besproken. Samen met de bewoners, aannemer en architect is de planning afgestemd en is ieder detail besproken. Met dit geweldige eindresulaat!

Op zoek naar een vloer die tegen een stootje kan?
De Motion Concrete collectie is de absolute aanwinst voor iedere ruimte. Woonbeton is verkrijgbaar in verschillende uitstralingen. Robuust, betonlook, gepolijst, gewolkt of juist heel subtiel, voor iedere wens is er een woonbetonvloer.
In de nieuwbouwwoning is er gekozen voor de combinatie van robuuste effecten met een subtiele afwerking. Het harde materiaal is door de speciale polijstbehandeling een verfijnd naadloze afwerking geworden. De gekozen Motion Quartz afwerking zorgt voor zowel een moderne als landelijke uitstraling.

De Motion Concrete Quartz heeft een basis van microcement welke wordt afgewerkt met een matte finish. De matte finish geeft de vloer een stijlvolle uitstraling welke zich aanpast aan ieder interieur. Liever een glimmende afwerking? Ook een zijdeglans of glanzende uitstraling behoort tot de mogelijkheden!
 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken