landing page banner
Een gietvloer in Nieuwegein van Motion is de beste keuze als u voor een vloer van topkwaliteit kiest. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van gietvloeren in Nieuwegein en omgeving. Elke vloer komt ook tot stand op basis van uw persoonlijke wensen, waarbij onze expertise het verschil maakt om uw ideale droomvloer te realiseren.
Een designvloer van Motion is een lust voor het oog en is erg comfortabel. Het is daarom niet gek dat steeds meer mensen in Nieuwegein voor deze prachtige vloer kiezen. Naast het feit dat u met een gietvloer in Nieuwegein eindeloos kunt combineren met kleur en design, kent de vloer ook veel praktische voordelen. Zo zijn Motionvloeren naadloos, goed te combineren met vloerverwarming, waterdicht en makkelijk schoon te houden. Of u nu voor een moderne uitstraling gaat, een industriële look of juist een kleurrijk geheel: met een gietvloer van Motion in Nieuwegein is het allemaal mogelijk.
Op zoek naar een eyecatcher in uw woning in Nieuwegein? Kies dan voor een gietvloer met betonlook. Bij een betonlook vloer worden er twee kleuren gemixt en ontstaat er een kleurschakering, wat zorgt voor een levendig effect. Een betonvloer wordt door ons ervaren team met de hand aangebracht. Elke vloer is uniek en heeft een ander patroon. Een betonvloer in de woonkamer of een wand met betonlook in de badkamer zullen uw woning in Nieuwegein een totaal andere look geven. Wilt u weten of een gietvloer met betonlook iets voor u is? Laat u adviseren door een van onze specialisten in de showroom in Amsterdam.
Wij brengen prachtige gietvloeren in Nieuwegein aan met de hoogste kwaliteit, goede service en maatwerk bij elke vloer. Dat betekent niet dat u bij ons een overdreven hoge prijs voor uw vloer moet betalen. U kunt bij ons rekenen op betaalbare prijzen, waarbij u de mogelijk heeft om een korting op de prijs per vierkante meter te krijgen. Bij ons geldt namelijk: hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter. Als uw buren in Nieuwegein ook een nieuwe gietvloer willen, kan dit schelen in de prijs. Wilt u de precieze prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken