landing page banner
Motion Gietvloeren kan voor u een gietvloer aanbrengen in de regio Arnhem en Nijmegen. U heeft gezocht op Gietvloer Oosterbeek.  Wij nodigen u hierbij van harte uit om onze grote showroom van ca. 500 m2 te bezoeken in Amsterdam. U kunt dat ter plekken onze kwaliteit beoordelen en een prijs krijgen. Uiteraard kunt u ook een prijs krijgen als u deze via de motiongietvloeren site aanvraagt.

Gietvloer Woning

Motion Gietvloeren is actief om de particulieren markt (woning) maar ook voor zakelijke vloeren kunt u bij ons terug. 20% van onze werkzaamheden zijn kantoor vloeren en 80% is particulier gebruik. Een gietvloer is geschikt voor alle soorten ruimtes. Naast een nieuwe gietvloer in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken is een Motion Gietvloer ook erg geschikt voor zakelijke ruimtes zoals een winkel of kantoor. Door de lage onderhoudskosten en eenvoudige reiniging is een gietvloer goed geschikt voor uw bedrijfsruimte in Oosterbeek.

Prijs Gietvloer

De prijs van een gietvloer in Oosterbeek hangt grotendeels af van verschillende factoren. De prijs is bij elke gietvloer in Oosterbeek anders door de oppervlakte van de ruimte waar u een strakke vloer wilt hebben. Daarnaast is de ondergrond ook van toepassing op de prijs en is het afhankelijk welke soort gietvloer u wilt, zoals bijvoorbeeld een betonlook. Wij bepalen de prijs van de gietvloer op basis van de door u verstrekte gegevens. Omdat Oosterbeek dicht bij onze showroom ligt, zal de prijs van de gietvloer lager zijn dan een vloer welke ver van onze showroom ligt.

Voordelen van een gietvloer in Oosterbeek

Wanneer u een vloer door Motion laat aanbrengen in uw ruimte in Oosterbeek profiteert u van het volgende:
  • Een professionele showroom in de buurt (op 30 minuten met de auto)
  • uitgebreide uitleg van de voor- en nadelen. - Jarenlange ervaring
  • Een groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Voorinspectie van uw ondervloer
  • Een gratis groot monster (of meerdere)

Gietvloer ondergrond

De gietvloer van PU en Woonbeton kan zowel op zandcement dekvloeren, egaline en anhydriet aangebracht worden. voor uitgebreide informatie kunt u langs komen, bellen of wij komen bij langs.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken