landing page banner
Bent u op zoek naar een nieuwe vloer in uw woning of bedrijfspand in Purmerend? Kies dan voor een gietvloer van Motion. Wij helpen u graag met het vinden van de ideale vloer in Purmerend en omgeving. De strakke en naadloze uitstraling zorgen voor een ruimtelijke sfeer in uw woning. Door wat kleuraccenten toe te voegen en de juiste keus voor uw meubels, tovert u uw woning om in een afbeelding uit een woonmagazine.
De woonkamer is een plek waar je tot rust wilt komen en wilt relaxen. Lekker op de bank hangen of juist spelen met de kinderen. Een gietvloer lijkt een harde ondergrond om op te spelen, maar dat is niet waar: een gietvloer in de woonkamer is juist erg comfortabel. Doordat het gemaakt is van licht en elastisch materiaal voelt het aangenaam aan uw voeten. U kunt er zelfs voor kiezen om uw gietvloer in Purmerend te combineren met vloerverwarming, waardoor de vloer nóg prettiger aanvoelt.
Uw nieuwe gietvloer in Purmerend hoeft niet per definitie grijs te zijn. Bij Motion heeft u de keuze uit veel verschillende kleurmogelijkheden. Hierdoor kunt u voor elke kleur kiezen die perfect aansluit bij uw interieur en woonwensen. Voor een gietvloer zijn alle RAL- en NCS-kleuren te combineren, waardoor u uw perfecte kleurmatch vinden. Kies bijvoorbeeld voor de Motion Mix, waarbij twee kleuren door elkaar gemengd worden. Dit zorgt voor een levendig effect door de kleurschakering. Of kies voor een enkele kleur, wat een strakke en rustige basis is voor de ruimte in Purmerend.
Een polyurethaan vloer (PU) is een kunststof gietvloer die naadloos wordt aangebracht en is een échte designvloer. Door het strakke en naadloze karakter, is dit de ideale vloer voor een modern interieur in Purmerend. Een PU-gietvloer in Purmerend heeft veel voordelen. Deze vloeren kunnen niet alleen in woonhuizen worden aangebracht, maar zijn ook geschikt in een industriële omgeving of winkels. Daarnaast zijn de vloer makkelijk schoon te maken, zijn erg duurzaam, hygiënisch, geluiddempend en comfortabel. Bij Motion werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Door onze speciale lak is uw gietvloer extra goed beschermd tegen krassen en slijtage. Zo heeft u er jarenlang plezier van.

Meer weten over de soorten gietvloeren die wij aanbieden en ons gehele assortiment? Kom langs in onze showroom in Amsterdam en laat u adviseren voor uw droomvloer in Purmerend door onze specialisten. Ook kunt u een offerte aanvragen via onze website.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken