landing page banner
Motion Gietvloeren levert gietvloeren door heel Nederland. Wij hebben bovendien een prachtige showroom in Amsterdam. Wij nodigen u hierbij van harte uit om deze grote showroom van ca. 600 m2 te bezoeken. U kunt ter plekke alle soorten gietvloeren bekijken, onze kwaliteit beoordelen en een prijs krijgen. Er staat altijd iemand voor u klaar. Uiteraard kunt u ook een prijs krijgen als u deze via deze Motiongietvloeren-website aanvraagt.

Gietvloer onderhoud Rhenen

Het zelf onderhouden van een gietvloer is een zaak van regelmatig bijhouden. Wij adviseren u om de vloer regelmatig te stofzuigen met een parketborstel. Naast het stofzuigen kan het onderhoud van de gietvloer verder gaan met het koud of lauw dweilen van de vloer. Motion Gietvloeren heeft daarvoor de juiste middelen voor u. Een klein beetje daarvan aan water toevoegen volstaat. Doe deze vorm van onderhoud van uw gietvloer minstens 1x per week. 
Bij een woonbeton of microcement vloer is het periodieke onderhoud minder dan bij een PU Gietvloer. Wij raden u wel aan om 1x per jaar een intensieve reiniging uit te voeren. Wat houdt dit in? Bij een intensieve reiniging zult u de ruimte zo vrij als mogelijk moeten maken. Kasten en keukens kunnen natuurlijk blijven staan. Vervolgens kan met een te huren boenmachine de vloer geboend worden. Onder de boenmachine zit een boen-pad op kleur (meerder kleuren). Tezamen met water en een reinigingsmiddel zal de vloer weer lekker schoon worden en krijgt u weer overal 1 glans graad.  

Prijs voor een gietvloer in Rhenen

De prijs voor een gietvloer in Rhenen is afhankelijk van meerdere factoren:
- de gewense soort gietvloer (gietvloer of woonbeton)
- het aantal m2 gietvloer
- de ondergrond

Houd rekening met een bedrag tussen de € 50,00 en de € 100,00 per m² , maar liever maken we gewoon een vrijblijvende offerte samen met u. Dan weet u waar u aan toe bent.

Gietvloer slaapkamer

Als u een gietvloer laat aanbrengen in uw ruimte in Rhenen profiteert u van het volgende:

- uitleg van de voor- en nadelen door onze adviseur
- vloerenleggers met zeer veel ervaring
- een groot assortiment. Woonbeton, Gietvloeren en PVC
- hoge kwaliteit. 
- voorinspectie van uw ondervloer
- een gratis groot kleurenmonster (of meerdere)

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken