landing page banner
Motion gietvloer is de beste optie als u een originele vloer van topkwaliteit wilt. Wij zijn dé specialist in Roermond en omstreken. Door onze jarenlange ervaring met het uitvoeren van projecten voor particulieren en zakelijke klanten, kunt u bij ons rekenen op vakmanschap. Zo bent u verzekerd van een strakke gietvloer in Roermond die perfect is afgewerkt.
Gietvloeren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij het samenstellen van uw ideale vloer in Roermond kunt u kiezen uit talloze mogelijkheden geheel afgestemd op uw persoonlijke interieurwensen. De kleur is bijvoorbeeld erg belangrijk en kunt u geheel zelf bepalen. Kies een kleur die goed bij uw interieur past en over 20 jaar nog mooi vindt. Ook is het goed om te weten welke soort gietvloer u wilt. Dit is afhankelijk van de ruimte waar u de vloer wilt laten aanbrengen. Ons deskundige team van specialisten helpen u daar graag mee. Samen creëren we een adembenemende droomvloer op maat voor uw woning of bedrijfsruimte in Roermond.
Elke ondergrond en vloer beschikt over eigen unieke kenmerken. Voor gietvloeren zijn dat er redelijk wat. Als u een gietvloer vergelijkt met andere vloeren, valt het al snel op dat een gietvloer geen naden heeft, waardoor de vloer makkelijk schoon te houden is. Dit is ideaal in een huishouden met kinderen. Daarnaast zijn de vloeren geluiddempend en slijtvast. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over koude voeten in uw huis in Roermond. De vloeren zijn namelijk goed te combineren met vloerverwarming. Een ander groot voordeel is, is dat u kunt kiezen uit elke kleur die u maar wilt, waardoor het altijd fantastisch in uw interieur zal staan.
Een gietvloer is een ideale ondergrond als u voorkeur heeft aan een vloer met een eigentijdse uitstraling en die naast gemak, ook nog eens comfort biedt. Doordat wij de vloer naadloos aanbrengen, ontstaat er een ruimtelijk effect met een stijlvolle look. Door de vloer vanaf de woonkamer door te trekken naar de keuken, wordt het strakke effect benadrukt. In elke ruimte in uw huis in Roermond kunnen wij uw droomvloer aanbrengen. Niet alleen zijn de vloeren ideaal voor particulieren, maar zijn ook goed geschikt voor zakelijk gebruik. Doordat de vloer een hoge slijtvastheid heeft, zijn deze perfect als bedrijfsvloer in winkels, showrooms of kantoren. Ook is een gietvloer dé oplossing als ondergrond in fabrieken, werkplaatsen of praktijkruimtes.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken