landing page banner
Wilt u een gietvloer aanschaffen? In Roosendaal en de omgeving zijn al veel anderen die u voor zijn gegaan en hier erg tevreden over zijn. Niet alleen particulieren zien de voordelen van een gietvloer in, maar ook zijn de vloeren ideaal voor bedrijfsruimtes, zoals winkels, kantoren, horecabedrijven en showrooms. Motion levert voor iedere woning en ieder bedrijf in Roosendaal en omgeving de perfecte gietvloer.

Gietvloeren in Roosendaal worden steeds populairder in woningen en bedrijven. Dat is niet gek, want een gietvloer heeft veel voordelen. Een aantal positieve eigenschappen van de vloeren zijn:

  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Sterk en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Brandvertragend
  • Voor woning en bedrijven in Roosendaal
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • In veel kleuren en combinaties leverbaar
Wanneer u op zoek gaat naar vloeren voor uw nieuwe woning in Roosendaal, heeft u de keuze uit veel verschillende vloeren. Bij iedere ruimte moet u rekening houden met uw persoonlijke wensen en eisen. Zo moet bijvoorbeeld de badkamer waterdicht zijn en niet te glad, wilt u dat uw kinderen heerlijk een warme grond kunnen spelen en dat de vloer in de keuken makkelijk schoon te maken is. In elke ruimte is een gietvloer dé perfecte oplossing. Een gietvloer in Roosendaal voelt zacht aan, is goed te combineren met vloerverwarming en zijn waterdicht mét anti-slip coating voor in de badkamer. Daarnaast makkelijk in onderhoud, zowel bij een klein ongelukje als voor langere periode.
Het kenmerkende van een gietvloer in Roosendaal, is dat er eindeloze mogelijkheden zijn. Zo kunt u bij het samenstellen van uw ideale vloer, kiezen uit elke kleur die u maar wilt. Een lichte beige kleur voor een schone, strakke uitstraling of gaat u voor een grijze tint en industriële look. Geen interesse in populaire kleur en wilt u iets unieks? Roze, geel, blauw of glitter; het kan allemaal. Verder is het ook nog mogelijk om twee kleuren te mixen, wat zorgt voor een levendige look in uw gietvloer in Roosendaal. Deze look wordt ook wel de betonvloer genoemd. De afwerking kan gerealiseerd worden met verschillende kleurtinten of met een decoratief patroon. Laat u adviseren door een van onze specialisten in onze showroom in Amsterdam of Arnhem, of vraag online een offerte aan.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken