landing page banner

Geniet van een prachtige gietvloer in uw woon- of bedrijfsruimte in Rotterdam. De vloeren van Motion hebben een industriële en moderne look, wat zorgt voor een strak design. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van gietvloeren in Rotterdam. U kunt bij ons rekenen op professionaliteit en u bent verzekerd van een comfortabele vloer van de hoogste kwaliteit!

Door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van gietvloeren in Rotterdam, bent u verzekerd van een droomvloer van de hoogste kwaliteit. Gietvloeren zijn geschikt voor elke soorten ruimtes. Naast een nieuwe vloer voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken, zijn de vloeren van Motion ook zeer geschikt voor commerciële ruimtes zoals winkels of kantoren. Doordat de onderhoudskosten laag zijn en de vloer eenvoudig te reinigen is, is een gietvloer ideaal voor uw bedrijfsruimte in Rotterdam.

De kosten van een Motionvloer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Als eerste hangt de prijs af van de oppervlakte van de ruimte in Rotterdam waar u een gietvloer wil hebben. Daarnaast kijken wij naar de ondergrond waar de vloer op gelegd wordt en of er een eventuele voorbehandeling nodig is.  Wilt u precies weten hoeveel het kost om een gietvloer in uw ruimte in Rotterdam te plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan.

Kwaliteit en persoonlijke service
Bij Motion Gietvloeren profiteert u van veel voordelen. Uiteraard leveren wij onze vloeren met de hoogste kwaliteit. Onze vloeren zijn erg duurzaam en zijn makkelijk te onderhouden. Doordat wij onze eigen gietvloersystemen producten, kunnen wij gemakkelijk invulling geven aan al uw persoonlijke en zakelijke wensen. Verder kan u uit elke kleur kiezen die u maar wilt. U kunt er zelfs voor kiezen een bepaald patroon op de vloer aan te laten brengen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomvloer. Kom langs in onze showroom in Arnhem of Amsterdam, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken