landing page banner
Motion Gietvloeren levert Gietvloeren en woonbeton en betoncire door heel Nederland. Uiteraard ligt onze grootste klanten kring in de regio Arnhem Nijmegen en Veenendaal. Tiel ligt 15 minuten rijden van onze 500 m2 grote showroom. Waar adviseren u hier langs te gaan om de PU Gietvloeren en Woonbeton (betoncire) vloeren te bekijken. We zijn 5-6 dagen per week geopend en maandag is op afspraak te bezoeken. Wij laten u graag de voor- en nadelen zien in onze showroom. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij naar Tiel komen.

Gietvloer en Vloerverwarming in Tiel

Motion Gietvloeren levert Gietvloeren en vloerverwarming in Tiel en door heel Nederland. Heeft u een bestaande dekvloer en kan er biet nog minimaal 5 cm op de vloer vanwege de hoogte? Dan is het infrezen van een vloerverwarming een optie. Motion Gietvloeren zal vervolgens de ingefreesde leidingen dichten. De volgende dag zal er dan ca. 8 - 10 mm egaline worden aangebracht. Nadat u het opstookprotocol door u is gevolgd zal Motion in Tiel de Gietvloer of betoncire vleor aanbrengen. Wij nemen het gehele proces bij u uit handen.

Voorbewerking Gietvloer of Woonbeton (betoncire)

Het voorbewerken van een gietvloer is zeer belangrijk. Motion Gietvloeren komt voordat wij bij beginnen in Tiel langs om de ondergrond te controleren. Meestal is het nodig om te ondergrond te schuren. Dit doen wij om de garantie van hechting aan u te kunnen geven. Het schuren van een anhydriet dekvloer is altijd noodzakelijk. Een vlakke zandcement dekvloer hoeft niet altijd te worden geschuurd. U ziet hier een voorbeeld van het schuren van een anhydriet dekvloer.

Prijs Gietvloer Tiel

De prijs van een gietvloer in Tiel is afhankelijk van allerlei factoren. Denkt u hierbij aan aantal m2, ondergrond, soort gietvloer en reisafstand. Omdat Tiel in de buurt van Andelst is, zal deze post laag zijn. Hoe meer m2 gietvloer u aanbrengt, hoe lager de m2 prijs van de vloer is. Voor een PU gietvloer liggen de prijzen derhalve tussen de € 50,00 en de € 150,00 per m2.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken