landing page banner
Door een gietvloer van Motion in uw woning in Tilburg aan te laten brengen, zorgt u voor een trendy sfeer in uw ruimte. Wij bieden een uitgebreid assortiment met gietvloeren die perfect passen in uw bedrijf of woning in Tilburg. Een gietvloer is de ideale oplossing voor elke ruimte in uw woning. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte gietvloer!

Voordelen van een gietvloer in Tilburg

Wanneer u kiest voor een Gietvloer in Tilburg brengt dit veel voordelen met zich mee. Zo geven de vloeren een moderne en industriële uitstraling aan uw woning. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen: · Leverbaar in elke kleur · Duurzaam · Kan in combinatie met vloerverwarming · Naadloos · Slijtvast · Hygiënisch · Isoleert uw huis in Tilburg

NĂłg een voordeel: erg onderhoudsvriendelijk

Als u eenmaal zo’n geweldige vloer in huis heeft, wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Het onderhouden van de vloeren is hierom dan ook erg belangrijk. Een gietvloer reinigen gaat erg makkelijk en is dan ook nóg een voordeel van een gietvloer. De vloeren trekken geen vuil en stof aan en hebben daardoor relatief weinig onderhoud nodig. De vloer is erg sterk, waardoor de vloer niet snel beschadigd. Toch is het wel erg belangrijk om uw vloer in Tilburg goed te onderhouden. Als eerste zijn de vloeren goed schoon te houden door met een zachte borstel de vloer te stofzuigen. Door de laklaag op de vloer, kan de vloer ook gereinigd worden met een natte dweil. Als u toch een schoonmaakmiddel wilt gebruiken, is het belangrijk dat u een neutraal middel gebruikt zonder agressieve middelen. Dit kan namelijk de vloer aantasten en dat zou natuurlijk erg zonde zijn. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van uw gietvloer in Tilburg!

Persoonlijk advies en beste service bij Motion

Wij staan altijd klaar om u te helpen met het uitzoeken met de perfecte vloer voor uw woning of bedrijfsruimte in Tilburg. Onze specialisten staan voor u klaar om u persoonlijk advies te geven over de ideale gietvloer. Op basis van uw wensen, behoeftes en budget gaan wij samen op zoek naar een geweldige gietvloer. Kom vanuit Tilburg langs in onze showroom in Amsterdam of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken