landing page banner
Een gietvloer in Utrecht geeft uw woning of bedrijfsruimte een industriële en hippe uitstraling. Dankzij ons grote assortiment vindt u altijd wel een vloer die perfect aansluit bij uw wensen en uw interieur. Zo kan u kiezen uit elke kleur die u wilt, kunnen verschillende kleuren gecombineerd worden, kan er een patroon aangebracht worden of een logo of afbeelding in de vloer worden verwerkt. Wij hebben veel ervaring met het leggen van gietvloeren in Utrecht en kunt u bij ons rekenen op professionaliteit en de hoogste kwaliteit!
Wilt u een gietvloer in uw kantoor, showroom of garage? Een gietvloer in Utrecht is hiervoor de ideale oplossing! Door onze speciale lak zijn de Motionvloeren extra beschermd tegen slijtage en krassen. Hierdoor is uw vloer erg duurzaam, heeft een hoge slijtvastheid en gaat dit jarenlang mee. Met het naadloze oppervlak kan vuil zich niet hechten aan de vloer. De vloeren zijn dus erg makkelijk te onderhouden en te reinigen.
Maar wat onderscheidt een gietvloer van andere vloeren? Als eerste zijn de gietvloeren erg stijlvol en staan trendy in elk interieur. Doordat wij de vloeren naadloos leggen worden de verschillende ruimtes visueel met elkaar verbonden, wat en strakke uitstraling geeft. Omdat de vloer geen water toelaat, is deze ook erg geschikt in de badkamer. Verder kan de vloer gecombineerd worden met vloerverwarming, waardoor koude voeten verleden tijd zijn.
De prijs van een gietvloer in Utrecht is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het leggen en de oppervlakte van de ruimte. De prijs per vierkante meter is voordeliger bij een groter oppervlak, dan een kleiner oppervlak. Het type gietvloer dat u in uw ruimte in Utrecht wilt hebben heeft ook invloed op de prijs. Zo is bijvoorbeeld een polyurethaan-gietvloer voordeliger in vierkante meters, dan een cementgeboden vloer. Als de ondervloer waar u uw nieuwe vloer wilt hebben nog niet egaal genoeg is, zal deze eerst geëgaliseerd moeten worden. Wilt u toch een prijsindicatie ontvangen? Dan kan dat! U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of langskomen in onze showroom in Amsterdam.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken