landing page banner
Gietvloer laten leggen in Venlo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat alle mogelijkheden van de gietvloeren in Venlo optimaal toegepast worden, met daarbij de constante hoge kwaliteit. Doordat wij onze eigen gietvloersystemen produceren, kunnen wij altijd invulling geven aan al uw persoonlijke wensen. Mede dankzij onze speciale lak zijn onze gietvloeren erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.
Voor veel mensen is het uitkiezen van een kleur een leuke, maar moeilijke stap. Er zijn veel verschillende opties en u kunt de gietvloer in Venlo dan ook in alle mogelijke kleuren laten aanbrengen. Van knalrood, tot groen of een combinatie van verschillende kleuren waardoor er een levendig effect ontstaat. Vaak wordt er gekozen voor lichte kleuren, zoals grijs, wit of beige. Dit zijn rustige kleuren die passen bij elk interieur in Venlo. Om uw keuze makkelijker te maken, hebben wij verschillende kleurmonsters ter beschikking. Deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen om deze vervolgens op uw vloer te leggen of tegen uw muur te houden. Zo kunt u gemakkelijker een kleurkeuze maken.
Het aanbrengen van uw gietvloer in Venlo is een secuur werkje. Het aanbrengen duurt ongeveer een week. Als eerste wordt de ondergrond gecontroleerd om te kijken of deze recht is en geen gaten bevat. Mocht het niet in orde zijn, egaliseren wij eerst uw ondervloer. Door de primer die daarna wordt aangebracht, wordt ervoor gezorgd dat de gietvloer aan de ondergrond hecht. De schraplaag maakt de ondergrond helemaal glad en vlak. Dan wordt de laag aangebracht die het uiterlijk bepaald, de gietvloer zelf. Vervolgens wordt er een topcoat aangebracht die uw vloer in Venlo beschermd en wat zorgt voor een mooie afwerking.
Motion heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van gietvloer in Venlo met de hoogste kwaliteit. De vloeren, maar ook wanden, hebben door de diverse mogelijkheden waar u uit kunt kiezen, altijd uniek en is dé manier om verschillende ruimtes naadloos op elkaar over te laten lopen. Of het nu gaat om uw woning in Venlo, kantoor, garage, magazijn of restaurant, onze gietvloeren zorgen voor eenheid en sfeer. Aan de hand van uw persoonlijke wensen, stellen we samen uw ideale droomvloer samen van hoge kwaliteit en de mooiste kleuren. Kom langs in onze showroom in Arnhem om alle mogelijkheden met eigen ogen te zien.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken