gietvloer voor interieurprojecten en kantoren

Een gietvloer past bij elk interieurproject en kantoor

De gietvloer past zich naadloos aan op iedere ruimte, letterlijk en figuurlijk. De naadloze vloerafwerking is geschikt voor elk type ruimtes, van 1 werkkamer tot grotere kantoorruimte van 1000+ m2. Door de veelzijdigheid van het product is de gietvloer niet alleen praktisch maar ziet er ook nog eens strak uit. De Motion gietvloer ontzorgt en laat u profiteren van de voordelen van een echte bedrijfsvloer die toch stijlvol is.

Ervaring telt

Motion heeft reeds decennia lang ervaring in het aanbrengen van projectvloeren. Ieder facet geven wij de juiste aandacht om tot een hoogwaardig eindresultaat te komen. Van de eerste inventarisatie, begeleiding op locatie tot aan het eindresultaat. Is het belangrijk dat het bedrijfsproces niet te lang onderbroken wordt? Wij maken graag een strakke planning en zorgen voor een snelle doorlooptijd. oor de hoge kras- en slijtbestendigheid is onze gietvloer ideaal voor een duurzame afwerking voor de sanitaire ruimtes. De laklaag beschermt de vloer optimaal tegen intensief gebruik en vloeistoffen. Liever een stroeve afwerking voor als de vloer vochtig is geworden? Er is de mogelijkheid om een antislip-laag toe te passen voor een stroever oppervlak.

De ideale bedrijfsvloer

Alle kunststofvloeren en microcementvloeren zijn geschikt als bedrijfsvloer. Hoe wordt een projectvloer gekozen? Om de keuze iets makkelijker te maken inventariseren we eerst de wensen en eisen welke aan de vloer gesteld worden. Aan de hand hiervan wordt een selectie van 2 tot 3 geschikte vloertypes gemaakt om de keuze te vereenvoudigen. Gezamenlijk wordt er gekeken naar de beste optie om uitstraling, eigenschappen en duurzaamheid te combineren.
Wilt u een goede beleving krijgen van een vloertype? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend onze showroom. Alle soorten gietvloer zijn daar te ervaren. U maakt dan gelijk kennis met de juiste expert. Dat is wel zo gemakkelijk.
De juiste vloer voor elke ruimte kiest u met onze expert
Een professionele uitstraling met duurzaam karakter, dat is de Motion gietvloer. Voorzie het project van de naadloze Motion gietvloer voor een moderne uitstraling met stoer karakter. Zowel voor renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten is de gietvloer een goede basis. Door de geringe dikte, onderhoudsvriendelijkheid, comfortabele eigenschappen en de goede kras- en slijtbestendigheid is de gietvloer toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond en in iedere ruimte. 
 
 
Prijs op aanvraag
Geen vloer is standaard, geen toepassing hetzelfde en elke kleur is mogelijk. De prijzen voor gietvloeren kunnen daarom variëren aan de hand van de oppervlakte, ondergrond en het juiste type gietvloer, vloercoating of troffelvloer. Neem geen onnodig risico.  Aan de hand van de wensen en eisen stellen wij graag een passend aanbod op. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent.  Voor elk budget is er een projectvloer! 

Hoe dan ook, onze vloeren kennen veel economische voordelen:
* Design
* Goede kras- en slijtbestendigheid
* Onderhoudsvriendelijk
* Vloeistofdicht
* In vrijwel iedere kleur of kleurcombinatie verkrijgbaar
* Naadloos

 
shopping-mall-motion-gietvloer
 Milieubewust werken
Als koploper in gietvloeren, nemen wij ook onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieubewust werken. Zo maken we ons wagenpark volledig elektrisch, is onze showroom in Amsterdam gasloos en zijn we door de komst van zonnepanelen binnenkort zelfvoorzienend in elektra. Op productniveau dragen we ook ons steentje bij, bijvoorbeeld door onze collectie circulaire gietvloeren waarbij de oude gietvloer de grondstof is voor een nieuwe vloer. Slim hergebruik! Verder zijn we scherp op het scheiden en correct afvoeren van afval en gebruiken we bij het aanbrengen van onze vloeren geen schadelijke stoffen en opvulmiddelen. Milieubwust zijn betekent ook het leveren van duurzame vloeren voor jarenlang zorgeloos gebruiksgemak. Onze volledige collectie gietvloeren voldoet aan deze milieubewuste normen. Dus ook voor elk interieurproject en kantoor.
Krachtig zakelijk netwerk
Door onze leidende positie in de zakelijke markt zijn we steeds meer en vaker preferred supplier van architecten, interieurstylisten en aannemers. Dit soort partnerships zijn belangrijk omdat we door kennis uit te wisselen elkaar optimaal versterken en zo samen doorgroeien tot steeds een hoger niveau. Ook met ons eigen netwerk van toeleveranciers delen we onze werkwijze, filosofie en dna en trekken we samen op bij productinnovatie. Hierdoor ontstaat een vliegwiel van vertrouwen, extra vakkennis en nog meer expertise en ervaring.

We zetten daarom graag in op verdere uitbreiding van ons zakelijke netwerk in de bouwsector. Focus hierbij ligt op het volledig ontzorgen van deze doelgroep en als volwaardig teamplayer soepel meedraaien in hun totaalprojecten. Gelooft u ook in de kracht van netwerken? Neem gerust contact met ons op. 
Motion_gietvloer_openbaar_gebouw-1

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken