Gietvloer W Hotel Amsterdam

Motion gietvloeren is de ideale vloerenpartner voor niet alleen woningen maar ook grote bouwprojecten, zoals bij de volledige renovatie van een een bankgebouw tot hotel met dakterras en zwembad met uitzicht op het koninklijk paleis in het centrum van Amsterdam: het W Hotel. Dit 5 sterren hotel is een World luxury hotel. De standaard ligt dus hoog, zeker ook voor vloeren.

De basisvloer in het oude gebouw had te maken met grote hoogteverschillen tot soms wel 100cm. Na een complete egalisatie deed Motion gietvloeren de afwerking in gietvloeren en troffelvloeren. In samenspraak met de architecten uit verschillende landen werd de lobby op de begane grond, de 240 hotelkamers verspreid over 6 verdiepingen, de receptie, lounge, bar en restaurant voorzien van sfeervol UP gietvloeren en woonbeton in diverse tinten. De totale uitstraling is robuust en toch warm en modieus. Ook de werkruimtes in de keukens en achter de bar kregen een oersterke en toch prachtige zwart gemeleerde troffelvloer.   

Het werk nam vele maanden in beslag  maar is binnen de gestelde termijn opgeleverd. Dit project is niet alleen een paradepaardje voor wat onze vloeren allemaal kunnen, maar zeker ook eeen bewijs van onze logistieke capaciteiten binnen een totaalbouw projectteam voor letterlijk hoogstaand industrieel werk.
 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken