landing page banner
Wilt u graag een nieuwe vloer in uw woning in Wageningen of is uw woning toe aan een make-over? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Samen met u stellen wij een prachtige gietvloer voor uw woning in Wageningen samen, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Onze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben weinig onderhoud nodig en zijn duurzaam. Laat u inspireren en breng een bezoekje aan onze showroom in Amsterdam.
Een gietvloer is de ideale vloer, zowel voor een klassiek interieur, maar ook bij een strak en modern interieur. De vloer zal geweldig staan in uw woning en zal een echte blikvanger zijn. Bij ons kunt u kiezen uit diverse kleuren en designs, zodat u uw gietvloer in Wageningen geheel naar uw smaak kunt samenstellen. Wilt u een gietvloer in de badkamer of een betonlook op de wand in de keuken? Het kan allemaal. Naast de adembenemende uitstralingen van de vloeren, hebben deze ook nog talloze voordelen. Kortom: uw ideale vloer in Wageningen!
Aan bedrijfsvloeren worden vaak meer eisen gesteld. Ook voor uw bedrijfspand in Wageningen kunt u kiezen voor een gietvloer. Als het gaat om eisen op het gebied van hygiëne en chemische bestendigheid zijn onze vloeren zeer geschikt. Wij stellen uw ideale gietvloer samen volgens de eisen die voor uw bedrijf gelden op het gebied van milieu, antislip bescherming of geleidbaarheid. De vloeren zijn ideaal voor uw bedrijfspand in Wageningen aangezien deze naadloos, vuilafstotend en vloeistofdicht zijn. De vloeren zijn makkelijk schoon te houden, beschermd tegen krassen en kunnen met ieder design aangebracht worden.
Kent u dat gevoel? U wordt net wakker, stapt uit bed en voelt een ijskoude ondergrond aan uw voeten. Dat is met een gietvloer in Wageningen in combinatie met vloerverwarming verleden tijd. Een gietvloer is namelijk ook goed te combineren met vloerverwarming, waardoor u nooit meer koude voeten heeft. Door de verschillende lagen van de vloer, is deze perfect voor de gelijkmatige verdeling van de warmte door de vloerverwarming en wordt de vloer snel opgewarmd. Gaat u voor vloerverwarming in combinatie met een gietvloer in Wageningen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken