landing page banner
Een gietvloer in uw interieur in Zutphen is een ideale keuze, ook als u een nieuwe ondergrond zoekt voor in uw bedrijfspand. Uw gietvloer in Zutphen zijn in veel kleuren, materialen en designs leverbaar. Doordat wij veel ervaring hebben met het leggen van vloeren, kunt u bij ons rekenen op de beste kwaliteit en persoonlijke service. Ons team zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer vakkundig wordt aangebracht, waardoor u er jarenlang van kan genieten.
Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in Zutphen. Niet zo gek, want de vloeren zien er erg stijlvol en modern uit. Maar wat zijn nou alle voordelen? Dat hebben wij voor u op een rijtje gezet:

• Onderhoudsvriendelijk
• Waterdicht: een gietvloer kan dus ook in de badkamer
• Duurzaam
• Geschikt voor vloerverwarming
• Geluiddempend
• Makkelijk schoon te maken
• Past in ieder interieur en ruimte in Zutphen
• Naadloos
• Hygiënisch
Een van de voordelen is dat u kunt kiezen uit elke kleur die u maar wilt. Grijs, roze, geel, wit, zwart, blauw, groen of toch meerdere kleuren door elkaar? Het is allemaal mogelijk. Waarschijnlijk denkt u al snel aan de populaire kleur grijs. Een grijze gietvloer in uw woning in Zutphen is een middenweg tussen wit en een warme kleur, waardoor de vloer een warme uitstraling en een strakke look heeft. Een andere optie is bijvoorbeeld een witte vloer, wat een veilige keuze is. Het is een ideale basis, waar u makkelijk uw meubels mee kunt combineren. Wanneer u niet voor veilig wilt gaan, kunt u kiezen voor een opvallende kleur, waarbij de vloer er echt uitspringt. U kunt ervoor kiezen twee kleuren door elkaar te mengen, waardoor er een levendig effect ontstaat door de kleurschakering. Bij het leggen van de gietvloeren in Zutphen worden de vloeren perfect afgewerkt en zorgt de naadloze aanbreng voor een strak effect.
De prijs van een gietvloer in Zutphen wordt bepaald door allerlei factoren die elkaar beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld de prijs per vierkante meter en het oppervlak van de ruimte. Het is namelijk zo: hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Zo kan het bijvoorbeeld veel geld schelen als u een gietvloer door meerdere huishoudens in de buurt wil laten aanbrengen. Verder hangt de prijs van uw gietvloer in Zutphen af van de ondergrond en het type vloer u wilt hebben. Meer weten? Vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte aan, neem telefonisch contact op of kom langs in onze ruime showroom in Amsterdam.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken