Gietvloeren: hotel chique

Je eigen huis omturnen tot een 5 sterren hotel met een hotel chique interieur? Daar hoort als juiste ondergrond natuurlijk een gietvloer bij. De neutrale en ruimtelijke eigenschappen van een gietvloer geven de luxe onderdelen van het interieur de juiste aandacht. De luxe natuurlijke tinten en materialen komen zo optimaal tot hun recht en past uitstekend bij ton sur ton kleuren en accenten van goud en marmer. 

Een hotel chique interieur (ook wel hotel sjiek of hotel chic) moet je laten voelen alsof in een luxe hotel logeert. Het is dat gevoel dat je krijgt als je een hotelkamer instapt en dat alles klopt. Deze stijl zit vooral in de kleine details wat een gevoel van luxe oplevert. Het is dus meer een bijzonder gevoel dat zichtbaar is maar niet precies in woorden samen te vatten is. 

Naast de juiste stoffen (met zacht maar rijk warm effect) en materialen (als marmer en goud) is een gietvloer een vast onderdeel van een hotel chique interieur. Het biedt de ruimte en neutraliteit om met luxe vloerkleden de juiste sjieke accenten in de ruimte aan te brengen. De veerkracht van een gietvloer heeft een dempende werking en haar slijtvastheid biedt de scherpste naaldhakken geen kans om sporen achter te laten. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken