cleanroom header

Gietvloeren voor cleanrooms

Hygiene bij cleanrooms, laboratoria en operatiekamers absoluut topprioriteit. De gietvloer is een uiterst geschikte afwerking voor alle ruimtes waar strenge eisen gelden aan hygiëne en veiligheid. Ze mag geen vuil aantrekken en moet duurzaam in gebruik zijn, ook bij zware belasting. De vloer moet voldoen aan de geldende wet- en regelgeving binnen de food en farma, zoals GMP.

De ideale cleanroom-vloer

Een cleanroom moet zo steriel mogelijk worden gehouden om de ruimte maximaal te vrijwaren van bacteriën en andere biologische stoffen. In het minimale geval is er alles aan gelegen om de ruimte compleet vrij te houden van stof en vuil. De Motion gietvloer is in beide gevallen  de perfecte vloer. Ze heeft geen aantrekkingskracht op vuil en stof, is naadloos en zeer gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. 

ESD cleanroom

In laboratoria en cleanrooms wordt er veel gebruik gemaakt van gevoelige elektrische apparatuur. Een laag voltage of slechte ontlading kan leiden tot storingen of afwijkingen in de resultaten. De ESD gietvloer van Motion kan worden voorzien van aardedraad voor goede geleidende eigenschappen om statische elektriciteit af te voeren. Voor een goed geleidende gietvloer adviseert en begeleidt Motion graag de juiste afwerking en werkzaamheden.
Vloeistofdicht
De Motion gietvloer is vloeistofdicht. In combinatie met een sanitaire plint wordt er een vloeistofdichte aansluiting gecreëerd in de gehele ruimte. Hierdoor kunnen mogelijk schadelijke stoffen die op de vloer vallen niet doordringen naar de ondergrond. Met de juiste vloeistofdichte gietvloer wordt bovendien schade aan de vloer voorkomen. Graag adviseren onze experts vrijblijvend het beste type gietvloer en afwerking in uw geval.
 
Prijs op aanvraag
Geen vloer is standaard, geen toepassing hetzelfde. De prijzen voor gietvloeren kunnen daarom variëren aan de hand van de oppervlakte, ondergrond en het juiste type gietvloer. Neem geen onnodig risico.  Aan de hand van de wensen en eisen stellen wij graag een passend aanbod op. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent. 

Hoe dan ook, onze gietvloeren kennen veel voordelen:
•    Gemakkelijk in onderhoud
•    Geheel naadloos
•    Vloeistofdicht
•    Vuilbestendig
•    Antistatisch
 Milieubewust werken
Als koploper in gietvloeren, nemen wij ook onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieubewust werken. Zo maken we ons wagenpark volledig elektrisch, is onze showroom in Amsterdam gasloos en zijn we door de komst van zonnepanelen binnenkort zelfvoorzienend in elektra. Op productniveau dragen we ook ons steentje bij, bijvoorbeeld door onze collectie circulaire gietvloeren waarbij de oude gietvloer de grondstof is voor een nieuwe vloer. Slim hergebruik! Verder zijn we scherp op het scheiden en correct afvoeren van afval en gebruiken we bij het aanbrengen van onze vloeren geen schadelijke stoffen en opvulmiddelen. Milieubwust zijn betekent ook het leveren van duurzame vloeren voor jarenlang zorgeloos gebruiksgemak. Onze volledige collectie gietvloeren voldoet aan deze milieubewuste normen. Dus ook voor cleanrooms.
Krachtig zakelijk netwerk
Door onze leidende positie in de zakelijke markt zijn we steeds meer en vaker preferred supplier van architecten, interieurstylisten en aannemers. Dit soort partnerships zijn belangrijk omdat we door kennis uit te wisselen elkaar optimaal versterken en zo samen doorgroeien tot steeds een hoger niveau. Ook met ons eigen netwerk van toeleveranciers delen we onze werkwijze, filosofie en dna en trekken we samen op bij productinnovatie. Hierdoor ontstaat een vliegwiel van vertrouwen, extra vakkennis en nog meer expertise en ervaring.

We zetten daarom graag in op verdere uitbreiding van ons zakelijke netwerk in de bouwsector. Focus hierbij ligt op het volledig ontzorgen van deze doelgroep en als volwaardig teamplayer soepel meedraaien in hun totaalprojecten. Gelooft u ook in de kracht van netwerken? Neem gerust contact met ons op. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken