gietvloer voor scholen en onderwijs

Gietvloeren voor onderwijs en scholen

Bestand tegen intensief loopverkeer, naadloos, onderhoudsvriendelijk en strak zijn de eigenschappen van de Motion gietvloeren. Schoolvloeren krijgen veel te verduren, van rennende leerlingen tot vallende vloeistoffen. Scholen stellen strenge eisen aan veiligheid, onderhoud en slijtbestendigheid. Samen stellen wij de gietvloer samen voor een optimale invulling van uw plannen.

Van kinderdagverblijf tot universiteit

Van kinderdagverblijven tot middelbare scholen, van basisscholen tot aan universiteiten, voor iedere toepassing is er een geschikte Motion gietvloer. De Motion High performance collectie bestaat uit PU gietvloeren welke op maat zijn samen te stellen. Kies voor een strakke uitstraling, betonlookeffecten of juist een levendige uitstraling met terrazzo. 

Toekomstbestendig en circulair

Met de keuze voor de Motion gietvloeren denkt u aan de toekomst. Waar andere vloeren snel grove slijtageplekken vertonen is de gietvloer goed bestand tegen intensief gebruik. De Motion gietvloeren zijn duurzaam, vloeistofdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. De gietvloer wordt afgewerkt met een harde toplaag. Bovendien zijn wij de eerste met een circulaire gietvloer. 
Geluiddempend en vloeistofdicht
De gietvloer heeft geen weerklank. Waar andere vloersoorten soms geluid versterken heeft de gietvloer juist een geluiddempend effect. De gietvloer valt onder de harde vloersoorten, echter de Motion gietvloeren worden vervaardigd op basis van elastisch kunststof. Naast de comfortabele eigenschappen absorbeert de vloer het geluid van loopverkeer.

In vergelijking tot tapijt, marmoleum en linoleum is de gietvloer een vloeistofdichte vloerafwerking waardoor vlekken niet snel ontstaan. Wordt er geknoeid in de kantine of in de centrale ruimtes, dan kan de vloer eenvoudig gereinigd worden door dweilen, stofzuigen of een schrobmachine.


 
Prijs op aanvraag
Geen vloer is standaard, geen toepassing hetzelfde en elke kleur is mogelijk. De prijzen voor gietvloeren kunnen daarom variëren aan de hand van de oppervlakte, ondergrond en het juiste type gietvloer. Neem geen onnodig risico.  Aan de hand van de wensen en eisen stellen wij graag een passend aanbod op. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent. 

Hoe dan ook, onze vloeren kennen veel economische voordelen:
* Geluiddempend
* Duurzaam
* Onderhoudsvriendelijk
* Naadloos
* Vloeistofdicht
* In vele kleuren verkrijgbaar
* Goede slijtbestendigheid 

 
 Milieubewust werken
Als koploper in gietvloeren, nemen wij ook onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieubewust werken. Zo maken we ons wagenpark volledig elektrisch, is onze showroom in Amsterdam gasloos en zijn we door de komst van zonnepanelen binnenkort zelfvoorzienend in elektra. Op productniveau dragen we ook ons steentje bij, bijvoorbeeld door onze collectie circulaire gietvloeren waarbij de oude gietvloer de grondstof is voor een nieuwe vloer. Slim hergebruik! Verder zijn we scherp op het scheiden en correct afvoeren van afval en gebruiken we bij het aanbrengen van onze vloeren geen schadelijke stoffen en opvulmiddelen. Milieubwust zijn betekent ook het leveren van duurzame vloeren voor jarenlang zorgeloos gebruiksgemak. Onze volledige collectie gietvloeren voldoet aan deze milieubewuste normen. Dus ook voor scholen en andere onderwijslocaties
Krachtig zakelijk netwerk
Door onze leidende positie in de zakelijke markt zijn we steeds meer en vaker preferred supplier van architecten, interieurstylisten en aannemers. Dit soort partnerships zijn belangrijk omdat we door kennis uit te wisselen elkaar optimaal versterken en zo samen doorgroeien tot steeds een hoger niveau. Ook met ons eigen netwerk van toeleveranciers delen we onze werkwijze, filosofie en dna en trekken we samen op bij productinnovatie. Hierdoor ontstaat een vliegwiel van vertrouwen, extra vakkennis en nog meer expertise en ervaring.

We zetten daarom graag in op verdere uitbreiding van ons zakelijke netwerk in de bouwsector. Focus hierbij ligt op het volledig ontzorgen van deze doelgroep en als volwaardig teamplayer soepel meedraaien in hun totaalprojecten. Gelooft u ook in de kracht van netwerken? Neem gerust contact met ons op. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken