gietvloer voor sanitaire ruimtes

Gietvloeren voor sanitaire ruimtes

Vloeren voor sanitaire ruimtes moeten onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht en hygiënisch te zijn. Door het naadloze, vloeistofdichte oppervlak kunnen er geen vieze geurtjes of ongewenst vuil ontstaan in de voegen zoals bijvoorbeeld bij tegels. Urine of ander vuil blijft óp de vloer liggen waardoor deze gemakkelijk en snel schoon te maken is.

Schoon en antislip

Door de hoge kras- en slijtbestendigheid is onze gietvloer ideaal voor een duurzame afwerking voor de sanitaire ruimtes. De laklaag beschermt de vloer optimaal tegen intensief gebruik en vloeistoffen. Liever een stroeve afwerking voor als de vloer vochtig is geworden? Er is de mogelijkheid om een antislip-laag toe te passen voor een stroever oppervlak.

Sanitaire plint

Door het toepassen van een sanitaire plint ontstaat er een vloeistofdichte afwerking op de wanden. De plinten zijn mooi afgerond. Er blijft geen vuil in de hoeken staan en indien er vocht op de vloer ontstaat dan is dit eenvoudig te reinigen en verwijderen. De combinatie van de vloeistofdichte vloer met de sanitaire plint bieden maximale hygiëne en levensduur.
De juiste vloer voor elke sanitaire ruimte
Welke gietvloer is er geschikt voor sanitaire ruimtes? Er zijn verschillende soorten gietvloeren welke zeer geschikt zijn voor sanitaire ruimtes (o.a. toiletten en badkamers). Kies bijvoorbeeld voor de slijtvaste troffelvloer, de strakke PU gietvloer of de harde epoxy gietvloer. Wij begeleiden graag in het samenstellen  van het juiste type gietvloer. 
 
 
Prijs op aanvraag
Geen vloer is standaard, geen toepassing hetzelfde en elke kleur is mogelijk. De prijzen voor gietvloeren kunnen daarom variëren aan de hand van de oppervlakte, ondergrond en het juiste type gietvloer. Neem geen onnodig risico.  Aan de hand van de wensen en eisen stellen wij graag een passend aanbod op. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent. 

Hoe dan ook, onze vloeren kennen veel economische voordelen:
* Lange levensduur
* Naadloos
* Onderhoudsvriendelijk
* Vloeistofdicht
* Goede chemische bestendigheid
* Antislip
* Sanitaire plint
 
gietvloer_Motion_voor_en_na_toilet_1200x444
 Milieubewust werken
Als koploper in gietvloeren, nemen wij ook onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieubewust werken. Zo maken we ons wagenpark volledig elektrisch, is onze showroom in Amsterdam gasloos en zijn we door de komst van zonnepanelen binnenkort zelfvoorzienend in elektra. Op productniveau dragen we ook ons steentje bij, bijvoorbeeld door onze collectie circulaire gietvloeren waarbij de oude gietvloer de grondstof is voor een nieuwe vloer. Slim hergebruik! Verder zijn we scherp op het scheiden en correct afvoeren van afval en gebruiken we bij het aanbrengen van onze vloeren geen schadelijke stoffen en opvulmiddelen. Milieubwust zijn betekent ook het leveren van duurzame vloeren voor jarenlang zorgeloos gebruiksgemak. Onze volledige collectie gietvloeren voldoet aan deze milieubewuste normen. Dus ook voor sanitaire ruimtes.
Krachtig zakelijk netwerk
Door onze leidende positie in de zakelijke markt zijn we steeds meer en vaker preferred supplier van architecten, interieurstylisten en aannemers. Dit soort partnerships zijn belangrijk omdat we door kennis uit te wisselen elkaar optimaal versterken en zo samen doorgroeien tot steeds een hoger niveau. Ook met ons eigen netwerk van toeleveranciers delen we onze werkwijze, filosofie en dna en trekken we samen op bij productinnovatie. Hierdoor ontstaat een vliegwiel van vertrouwen, extra vakkennis en nog meer expertise en ervaring.

We zetten daarom graag in op verdere uitbreiding van ons zakelijke netwerk in de bouwsector. Focus hierbij ligt op het volledig ontzorgen van deze doelgroep en als volwaardig teamplayer soepel meedraaien in hun totaalprojecten. Gelooft u ook in de kracht van netwerken? Neem gerust contact met ons op. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken