gietvloer voor werkplaatsen en magazijnen

Een gietvloer voor jouw woonkamer: de basis van stijl en comfort

Als jij je woonkamer een eigen hedendaagse uitstraling wilt geven, dan is een gietvloer echt iets voor jou. Het mooie is namelijk dat gietvloeren in de woonkamer met allerlei interieurstijlen te combineren zijn, waardoor ze de perfecte basis vormen voor jouw huis. Maar een gietvloer in je woonkamer heeft meer voordelen dan alleen de veelzijdige look. Ontdek hieronder waarom jij ook zou moeten vallen voor een gietvloer in jouw woonkamer

Schone uitstraling

Ook een vloer moet bijdragen aan een zo efficiënt mogelijk productieproces, ook als ze zwaar belast wordt of in aanraking met chemicaliën en vloeistoffen. De industriële afwerkingen van Motion zijn hiertegen bestand. Tevens wordt de vloer naadloos aangebracht waardoor de vloer gemakkelijk schoon te maken.

Antislip

Antislip geeft de werknemers een veilige basis. Als er vloeistoffen of chemicaliën vallen wordt iedere vloer gladder, antislip maakt de vloer stroever. Antislip is verkrijgbaar in verschillende gradaties. De keuze voor de juiste gradatie hangt af van de eisen aan R-waarde en onderhoudsvriendelijkheid.
De juiste vloer voor ieder werk
In de Motion collectie bieden wij een uitgebreid assortiment aan industriele afwerking. Voorbeelden zijn de epoxy gietvloer, coatingvloer / vloercoating, chipsvloer of een troffelvloer. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt de vloer op maat samengesteld. Combineer de uitstraling van het bedrijf met de juiste eigenschappen en kies voor de basis van iedere ruimte. 
 
Prijs op aanvraag
Geen vloer is standaard, geen toepassing hetzelfde. De prijzen voor gietvloeren kunnen daarom variëren aan de hand van de oppervlakte, ondergrond en het juiste type gietvloer. Neem geen onnodig risico.  Aan de hand van de wensen en eisen stellen wij graag een passend aanbod op. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent. 

Hoe dan ook, onze vloeren kennen veel economische voordelen:
* Bestand tegen zwaar gebruik
* Naadloos
* Onderhoudsvriendelijk
* Vloeistofdicht
* Goede chemische bestendigheid
* Antislip
 
 Milieubewust werken
Als koploper in gietvloeren, nemen wij ook onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieubewust werken. Zo maken we ons wagenpark volledig elektrisch, is onze showroom in Amsterdam gasloos en zijn we door de komst van zonnepanelen binnenkort zelfvoorzienend in elektra. Op productniveau dragen we ook ons steentje bij, bijvoorbeeld door onze collectie circulaire gietvloeren waarbij de oude gietvloer de grondstof is voor een nieuwe vloer. Slim hergebruik! Verder zijn we scherp op het scheiden en correct afvoeren van afval en gebruiken we bij het aanbrengen van onze vloeren geen schadelijke stoffen en opvulmiddelen. Milieubwust zijn betekent ook het leveren van duurzame vloeren voor jarenlang zorgeloos gebruiksgemak. Onze volledige collectie gietvloeren voldoet aan deze milieubewuste normen. Dus ook voor werkplaatsen en magazijnen.
Krachtig zakelijk netwerk
Door onze leidende positie in de zakelijke markt zijn we steeds meer en vaker preferred supplier van architecten, interieurstylisten en aannemers. Dit soort partnerships zijn belangrijk omdat we door kennis uit te wisselen elkaar optimaal versterken en zo samen doorgroeien tot steeds een hoger niveau. Ook met ons eigen netwerk van toeleveranciers delen we onze werkwijze, filosofie en dna en trekken we samen op bij productinnovatie. Hierdoor ontstaat een vliegwiel van vertrouwen, extra vakkennis en nog meer expertise en ervaring.

We zetten daarom graag in op verdere uitbreiding van ons zakelijke netwerk in de bouwsector. Focus hierbij ligt op het volledig ontzorgen van deze doelgroep en als volwaardig teamplayer soepel meedraaien in hun totaalprojecten. Gelooft u ook in de kracht van netwerken? Neem gerust contact met ons op. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken