Het naadloze huis | van gietvloer tot wandafwerking

Bij deze vrijstaande villa in Zandvoort ligt er gietvloer door de gehele woning en is de badkamer afgewerkt met onze Motion Wall Quartz. De grote raampartijen in combinatie met de naadloze gietvloer brengen binnen en buiten samen. Zo krijgt de woning een luxe en warme uitstraling. 

Het totaal plaatje

In samenwerking met architect Jules Zwijsen is deze prachtige vrijstaande villa tot stand gekomen. Fotograaf Jurrit van der Waal heeft de de woning met al zijn pronkstukken kunnen vangen in een aantal foto's. Op beide verdiepingen ligt onze Motion PU Gietvloer MIX, deze is naadloos en waterdicht. Daarom is deze vloer niet alleen een toevoeging aan het interieur, maar ook praktisch. De gietvloer ligt van entree tot de home gym. Boven in de badkamer is gekozen om ook de wand af te werken met onze microcement de Wall Quartz. Zo is zelfs de badkamer van naadloos design.

De juiste eigenschappen

Bij Motion hebben wij voor iedereen een vloer. Elke variant heeft zijn eigen kenmerken, daarom kiezen sommige voor onze microcement vloeren en andere voor de PU gietvloeren.  Al onze vloeren zijn naadloos en waterdicht, maar de PU gietvloeren zijn ook nog elastisch. Dankzij deze eigenschap dus ook scheuroverbruggend. Op blote voeten en sokken voel je hoe zacht deze harde vloer is. In combinatie met vloerverwarming creër je ultiem comfort.  De gietvloer is maar enkele milimeters dik, daarom kan de warmte meteen via de vloer de kamer in. Zo zijn er geen radiatoren meer nodig en kun je effectief je huis verwarmen. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken