High End Turn Key met betondesign

In Diemen vestigen zich reeds decennialang bedrijven die graag de bereikbaarheid vanuit Amsterdam willen waarborgen. Tower FortyTwo biedt opdrachtgevers de kans op een eigen plek met een gezamenlijke kern. Bij binnenkomst ervaar je design en een warme sfeer. De open en lichte ruimte zijn sjiek ingericht, een echt visitekaartje voor ieder bedrijf!

Er is gekozen voor de Motion Concrete Quartz vloer, deze microcement vloer kent zich door de goede kras- en slijtbestendigheid in combinatie met de uitstraling van échte betonlook. Op maar liefst 700 vierkante meter is er door SB projects gekozen voor een extra kleurlaag voor ultieme diepte-effecten.

Op de gehele begane grond is de zandcement dekvloer voorzien van vloerverwarming. Na het uitharden van de dekvloer is de Motion Concrete Quartz microcementvloer aangebracht. Tijdens de prettige samenwerking met SB projects / Global Newspaces heeft Motion Gietvloeren het project van begin tot eind begeleidt.

De Motion Concrete Quartz is onderdeel van de cementgebonden collectie bij Motion Gietvloeren. De collectie bestaat uit o.a. microcement, woonbeton, beton cire, betondesign en gevlinderd beton.

Projectgegevens:
Diemen
700 m2
zandcement dekvloer
Motion Concrete Quartz in kleur Eclipse
Maart 2021

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken