Hoofdkantoor Secrid

In 2009 was de Nederlandse leerindustrie nagenoeg verdwenen richting lagelonenlanden. Secrid bracht deze industrie terug naar Nederland, in de vorm van pocket-sized wallets.

Door het toepassen van revolutionair ontwerp en een vernieuwend productieproces is de portemonnee terug van weggeweest. Naast de Caballerofabriek te Den Haag biedt het hoofdkantoor de basis om de groeiende vraag naar pocket-sized wallets wereldwijd te voorzien.

Een goede combinatie is de Motion High Performance Business gietvloer welke het Secrid-concept onderstreept: kwaliteit, milieu en design. Er is specifiek gekozen voor een strak design met een warm krachtige kleur. De Motion MONO gietvloer kleur Biznus geeft de ruimtes een rustige basis.

In de succesvolle samenwerking tussen Motion, de architect en Secrid hebben geleid tot een open karakter met de gietvloer als verbindende factor. Het naadloze design versterkt het design en geeft de grote elementen een podium.

De Motion High Performance Business gietvloer is ontwikkeld voor kantoren, winkels en showrooms. Het systeem beschikt over een combinatie van flexibiliteit en hardheid voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk oppervlak. Verkrijgbaar in vele kleuren, kleurcombinaties en dessins.
Motion Gietvloer voor hoofdkantoor Secrid. De wereldwijde speler in pocket-sized wallets heeft in Motion Gietvloeren een goede combinatie voor design en duurzaamheid gevonden. De gietvloer is naadloos aangebracht in een strakke effen kleur. Motion MONO kleur Biznus.

Opdrachtgever : www.secrid.nl
Uitvoerend : www.motiongietvloeren.nl

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken