Hotel chique met het naadloze design van woonbeton

Creëer een elegante woonruimte met Hotel Chic en woonbeton

Stap binnen in een wereld van verfijnde elegantie met hotel chic gietvloeren en microcement. 'Hotel chic' is een interieurstijl die de klasse en elegantie van high-end hotels weergeeft. Wilt u ook deze elegante stijl naar uw eigen huis brengen? Combineer Hotel chic met gietvloeren en woonbeton. Zo creeërt u een woonruimte die zowel luxueus als functioneel is.  

'Hotel chic' staat bekend om haar elegante en luxe uitstraling, gekenmerkt door hoogwaardige materialen, chique meubels en verfijnde details. Denk aan zachte stoffen, glanzende oppervlakken en rijke texturen die een gevoel van luxe en comfort creëren. Combineer deze elementen met gietvloeren en woonbeton in warme, neutrale tinten zoals beige, taupe of grijs voor een verfijnde uitstraling.

De voordelen van woonbeton

Woonbeton biedt niet alleen een luxe uitstraling, maar is ook bestand tegen slijtage en gemakkelijk te reinigen, waardoor het ideaal is voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes. Vanwege de geringe dikte van 3 milimeter zijn zowel woonbeton als gietvloeren perfect voor vloerverwarming

Gietvloeren en woonbeton in alle kleuren

Bij Motion kunt u verschillende uitstralingen kiezen voor u woonbeton en gietvloeren. Smooth, Quartz of Rough, elk met een unieke look. Elke kleur is mogelijk, van wit tot antraciet en van beige tot roze. Om één compleet geheel te creëren, is het ook mogelijk om uw woonbeton in de wanden te laten overlopen met de 'Motion Wall'. De Motion Wall is geschikt voor alle muren, ook in de badkamer. 

Bekijk woonbeton van dichtbij in de showroom van Motion

Motion heeft de grootste gietvloeren showroom van Nederland. Hier kunt u alle gietvloeren en woonbeton vloeren en wanden van dichtbij bekijken. U bent welkom op de Kuiperbergweg 12A in Amsterdam. Met een afspraak voorkomt u wachttijd in de weekenden. Toch eerst nog even thuis kijken? Vraag dan hier een brochure aan. 
hotel chique marmer en woonbeton
woonbeton in woning
woonbeton met hotel chique donker grijs
hotel chique moodboard
hotel chique in huis

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken