Huisinrichting trends van 2022

Huisinrichting: trends van 2022

Gietvloer en de laatste designtrends

De gietvloer is een gevestigde trend welke naar de laatste designtrends samengesteld kan worden. 2022 is het jaar waarin kleur en materialen een persoonlijk karakter mogen hebben. Heel wat trends gaan terug naar de gezellige kleuren en natuurtinten met karakter.

Urban Jungle, Terracota, opvallend behang, donkerblauwe tinten in combinatie met een stoere vloer. Betonlook grijs, warme natuurtinten en krachtige kleurstellingen in de gietvloer zijn de basis waar de interieurtrends van 2022 perfect op aansluiten. De gietvloer is de vloer met karakter, kies voor de woonbetonvloer in combinatie met een opvallend behang en donkerblauwe tinten. Of juist de strakke betonlook PU gietvloer voor een rustige basis met urban jungle, de woning wordt een leefplek waar je je thuis mag voelen.

Lederen sofa’s in cognac kleur, schapenvelletjes, droogbloemen en statement pieces kunnen ook weer.  Voorzie de woning van accessoires en meubels die passen bij jouw persoonlijkheid.

Kijk ook niet alleen naar uitstraling, duurzaam leven is een blijvende trend geworden. Geef meubels en accessoires een tweede leven. De gietvloer is vrij van schadelijke stoffen en opvulmiddelen, waardoor deze naadloos in deze trend mee gaat. Motion Gietvloeren, Duurzaam design.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken