Ingetogen elegantie By Nature

De ogen van de pauw staan symbool voor vernieuwing en schoonheid. Een flinke renovatie op de begane grond heeft geresulteerd in een woning waar iedereen zich thuis kan voelen. Een combinatie van hotel chique en Ibiza in de woonkamer en de keuken Scandinavisch design. Schoonheid komt terug in de strakke lijnen en de naadloze Motion microcementvloer.

Gekozen is voor de Motion Concrete vloer met een gepolijst oppervlak. De extra kleurlaag wordt door Motion gepolijst waardoor er een dicht en rustig oppervlak wordt gecreëerd. Niet zo strak als een PU gietvloer heeft de microcementvloer uiterlijke kenmerken van een strak gelegde betonvloer. Iedere centimeter van de microcementvloer is uniek.

In samenwerking met de architecte (EyeMhome) is er gekozen voor de Motion Concrete microcementvloer in de kleur Mirage. Dit systeem heeft maarliefst drie kleurlagen. In dit systeem is er gekozen om beige tinten te combineren met een lichtgrijze ondertoon. Zo blijft de vloer neutraal maar geven de beige tinten de vloer een warme uitstraling welke uitermate goed combineert in de hotel chique en Ibiza style interieurs.

Motion Gietvloeren heeft de gehele opbouw van de vloer verzorgd, van vloerverwarming en egaliseren tot aan het aanbrengen van de Motion Concrete microcementvloer. In het bestaande woning is de vloerverwarming ingefreesd en door Motion voorbereid met opvullen sleuven en vloerverwarming. Na het opvullen is er door Motion een hybride egaline gebruikt voor goede geleiding en doorstoot van de warmte.

Met de keuze voor de microcementvloer als afwerking is de warmte snel op het leefniveau waardoor je snel profiteert van de optrekkende warmte!

Motion Concrete microcementvloer
Kleur: Mirage
Oppervlakte: ca. 65 m2
Ondergrond: bestaande zandcement dekvloer

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken