team

Jordi de Vos

Sales Manager

Projectmanager / verkoopmedewerker
Een aantal jaar geleden ben ik bij Motionvloer Amsterdam begonnen als maker van gietvloer en woonbeton kleurstalen. Op deze manier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over alle materialen en de juiste manier van applicatie.

Vervolgens ben ik stapje voor stapje meer op kantoor gaan werken en uiteindelijk in de functie gegroeid waarin ik mij nu bevind als sales manager. In mijn huidige functie begeleid ik u vanaf binnenkomst in onze showroom totdat u 100% tevreden bent met de vloer- en/of wandafwerking, daarnaast ben ik ondersteunend voor mijn collega's waar nodig.

Hierin is goede communicatie belangrijk, dit is dan ook één van mijn sterke punten.
jordi-de-vos

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken