Kies voor voor de PU Business van Motion Gietvloeren

In het kantoorpand van dit sportmerk ligt, dankzij Trec Developments services, onze PU Business gietvloer. Deze gietvloer is speciaal ontwikkeld voor kantoren en is bestand is tegen intensief gebruik. Dit komt onder andere door de door de 'hardheid' van de PU Business gietvloer, daardoor is deze kras- en sluitbestendig. Hierdoor ontstaat er bijvoorbeeld geen schade door rollende bureaustoelen.

Brunotti heeft gekozen voor de Motion MIX gietvloer in de kleur Stiens. Deze MIX gietvloer bestaat uit twee lichte kleuren die samen een 'betonlook' creëren. De PU Business gietvloer is in vrijwel iedere kleur of kleurcombinatie verkrijgbaar. Ook hebben wij een eigen kleurencollectie met unieke kleuren samengesteld. Van een strak industrieel ontwerp tot japandi. Bij Motion is veel mogelijk. 

De gietvloer voor bedrijven


De Motion Business gietvloer is de polyurethaan gietvloer voor de zakelijke markt. Deze kunststofvloer is zowel comfortabel als praktisch. De Motion PU Business gietvloer is dat deze esthetisch is en tevens ook praktische voordelen heeft. De Motion PU Business gietvloer is aangebracht op de bestaande zandcement dekvloer met vloerverwarming. Het meerlaags systeem is gedurende één week aangebracht.  De gietvloer is afgewerkt met het Solid Strong Laksysteem. De zijdeglans is naast strak ook in hoge mate krasbestendig. Een ander voordeel van deze vloer is dat de afwerking maar 3 milimeter dik is, ideaal voor de vloerverwarming. De warmte kan geleidelijk doordringen door de PU en helpt mee bij het versneld opwarmen van elke ruimte. 

Van entree tot kantoorruimtes


Om een éénheid te creëren ligt op beide verdiepingen dezelfde kleur. Van de entree tot aan de sanitaire ruimtes, van de kantoren tot aan de ontvangstruimte is de gietvloer naadloos. Het naadloze design is perfect voor iedere ruimte in het kantoor. De gietvloer is bijvoorbeeld gemakkelijk te onderhouden in de entree, loopt naadloos door in alle ruimtes en is het visitekaartje voor uw bedrijf.

Gietvloer op maat


In het kantoorpand komt natuurlijk licht naar binnen, maar weining raampartijen tot op de grond. Om deze reden is er gekozen voor een gietvloer in een lichte grijs kleur. Zo houd je alle ruimte licht, overzichtelijk en open. Ook is er veel hout toegevoegd bij het ontwerp van het kantoor. Om te zorgen dat de vloer niet te koel afsteekt heeft de grijs een warme ondertoon. Bij alle PU gietvloeren die Motion te bieden heeft kun je een oneindige veel kleur kiezen. Alle RAL- Sikkens- en Sigmakleuren zijn te verkrijgen. 

Bij Motion maken wij samples op maat! Bent u geinteresseerd in de gietvloer en ontvangt u graag een sample van een gewenste kleur? Laat het ons weten via het contactformulier of via info@motiongietvloeren.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Project details

Amersfoort
PU Business Gietvloer
485 m2 
2023

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken