landing page banner
Lavastone gietvloer
Uniek in zijn uitstraling en zeer slijtbestendig! In de Lavastone gietvloer worden lavasteentjes toegevoegd, zo ontstaat er een levendige uitstraling. Lavastone vloeren worden daarom vaak toegepast in woningen, winkels en kantoren.

De Lavastone gietvloer betreft een naadloze afwerking welke in vrijwel iedere ruimte aangebracht kan worden. De vloer bestaat uit lavasteen en kunstharsen. De kunsthars geldt als het bindmiddel voor het gesteente. Lavasteen is te vergelijken met graniet, een zeer hard product dus. 
 

Waterdicht, krasbestendig en UV-bestendig gietvloer

Waterdicht, krasbestendig en UV-bestendig zijn de Lavastone gietvloeren. Kies daarom voor een Lavastone gietvloer in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, kantoor of winkel. Overal kan een Lavastone gietvloer toegepast worden, zeker waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

Lavastone is tevens zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft de Lavastone gietvloer een goede geleiding en doorstoot van de optrekkende warmte of koeling.

Het onderhoud van de Lavastone gietvloer is gemakkelijk. Dankzij het dichte oppervlak blijft vuil, wijn andere vloeistoffen op de vloer liggen. Gebruik natuurlijke middelen als groene zeep of allesreiniger om de vloer schoon te maken.
 

Lavastone gietvloeren in elke kleur

Lavasteen is standaard bruin, grijs of zwart. Maar de lavasteen bepaalt echter niet de kleur van de vloer. De Lavastone Gietvloer is in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. Zo sluit de Lavastone gietvloer aan op ieder interieur.

Benieuwd geworden?
Maak dan een afspraak in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Via de volgende link kan er direct een afspraak ingepland worden:
https://www.motiongietvloeren.nl/afspraak-maken/ 

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken