landing page banner
Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken advies te krijgen tijdens de lockdown, want de verbouwing gaat immers gewoon door, hebben wij diverse alternatieven bedacht om je toch professioneel, goed en persoonlijk te kunnen helpen! De volgende opties zijn mogelijk: beeldbellen, afspraak bij je thuis of afspraak in de showroom.

Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden:
Amsterdam (020 34 20 400) of Andelst (0488 745 191).
Onze showroom is geopend voor de ultieme Private Experience van de gietvloer. We hanteren strikt de geldende voorschriften en hebben meer dan voldoende ruimte voor een 1 op 1 gesprek. De Private Experience is enkel op afspraak. De afspraak kunt u telefonisch maken of stuur gerust een mail.
De meest veilig optie om toch goed advies te ontvangen en dat alles gewoon thuis op de bank. We nemen je live mee door onze showroom, beantwoorden jouw vragen en bieden eventueel ons advies. Als je een idee hebt over jouw gewenste vloer, komen we bij je thuis langs met onze samples zodat je een keuze kunt maken. Neem contact met ons op voor het ontvangen van een link voor het beeldbellen.
Het is ook mogelijk om direct een afspraak bij je thuis te maken. Voorafgaande aan deze afspraak voeren we telefonisch een intake gesprek, zodat wij op de hoogte zijn van jouw wensen en voorkeuren. Tijdens ons bezoek nemen wij samples mee die passen bij jouw wensen en voorkeuren. Samen kijken we naar de mogelijkheden, opties en adviseren wij bij het maken van een keuze. Uiteraard houden wij ons netjes aan de richtlijnen van het RIVM en staan we met een mondkapje en gedesinfecteerde handen bij jou voor de deur. Samen zorgen we voor het behouden van de 1,5 meter afstand. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden: Amsterdam (020 34 20 400) of Andelst (0488 745 191).
Mochten bovenstaande opties niet wenselijk voor je zijn is het ook mogelijk een afspraak te maken om jouw stalen bij onze showroom af te halen. Dit mag met maximaal 2 personen uit 1 huishouden. Tijdens de afspraak bespreken wij jouw voorkeuren, bieden wij ons deskundig advies en ontvang je van ons een sample die past bij jouw wensen. De afspraak loopt geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken