Microcement op vloer en wand voor woonkamer en badkamer

In deze prachtige nieuwbouwwoning ligt in elke ruimte een Motion gietvloer. Zo creëer je de perfecte basis voor jouw interieur. Door verschillende materialen te combineren, zoals de PU en Microcement, krijgt iedere ruimte meteen meer diepte en voel je de luxe. 

Nieuwbouwwoning met gietvloer op elke verdieping


In de open woonkeuken ligt de Motion Concrete Quartz in de kleur Buckingham. Deze warme grijs is een goede basis voor het kleurrijke interieur van deze woning. In de badkamer is op alle wanden de betonlook Motion Wall aangebracht. Dit, in combinatie met de PU gietvloer, maakt de badkamer compleet naadloos.
 

Mono Pu gietvloer: in oneindig veel kleuren verkrijgbaar


Op de boven verdiepingen ligt de Motion PU Gietvloer. Deze is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals de Motion MIX gietvloer of Motion Terrazzo gietvloer. In deze nieuwbouw woning ligt de MONO, een uni kleur gietvloer die in oneindig veel kleuren te kiezen is.  Hier is gekozen voor de Motion MONO gietvloer kleur Boon, warm en subtiel. 

Onze PU gietvloeren zijn comfortabel met een strakke uitstraling. Pas de gietvloer toe in de woonkamer, badkamer, eetkamer en keuken. Het strakke oppervlak geeft een ruimtelijk en chique uitstraling. Onze Pu gietvloeren zijn elastisch, geschikt voor vloerverwarming, dempend, onderhoudsvriendelijk, in vrijwel iedere kleur of kleurcombinatie verkrijgbaar, waterdicht, goede kras- en slijtbestendigheid, duurzaam en naadloos.

De Motion badkamer: betonlook wand en PU gietvloer


De wanden in de badkamer zijn afgewerkt met de betonlook wandafwerking, de Motion Wall Quartz in de kleur Basils. Deze tint voegt warmte en diepte doe aan de badkamer. Ook de zijkant van het bad is meegenomen voor de compleet naadloze look. Geheel naadloos en waterdicht. Op de vloer ligt de PU gietvloer in de kleur Boon. Dankzij het naadloze design van ons microcement en de pu gietvloer is de badkamer onderhoudsvriendelijk. 

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken