Dat botert wel | Microcement vloer in woonboot

Aan elk detail is gedacht.
Maatwerk in zijn puurste vorm. De microcementvloer is aangesloten op de krokodillenhuid leren traptreden. Op het loopglas is de vloer de microcementvloer aangewerkt en de splitlevel traptreden zijn met de microcementvloer afgewerkt. Bewoners hebben gekozen voor de meest hoogwaardige materialen en afwerkingen.

Vloerverwarming.
Bij de afwerking op een woonark dient er rekening te worden gehouden met de bewegelijkheid van de woonark. Zo kan het zijn dat de ark scheef ligt tijdens het aanbrengen of er restricties zijn in gewicht en vormvastheid. In de woonark is de vloerverwarming verwerkt in de zandcement dekvloer. De aangebrachte Motion Concrete Quartz microcementvloer geleidt de warmte optimaal en heeft geen weerstand. Door de warmteverdeling profiteer je optimaal van optrekkende warmte op het leefniveau. Warme voetjes en comfort!

Kleuren.
Voor ieder interieur is er een passende kleur. De Motion Concrete Quartz microcementvloer is in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. Grijs voor het industriële interieur, de beigetint voor de Ibiza style of toch de organische basis in het Japandi interieur. In de woonark is er gekozen voor de combinatie van grijs en bruin pigment. Deels ontstaat er zo een neutrale kleur welke goed te combineren is en de bruintint welke zorgt voor warmte en tevens terugkomt in het leren behang en krokodillenhuid trapbekleding.

Iedere ruimte
De Motion Concrete Quartz microcementvloer is heel veelzijdig. Van de keuken tot de woonkamer, van kantoor tot de slaapkamer, de microcementvloer is toepasbaar in iedere ruimte. Geheel naadloos kan de microcementvloer doorgetrokken worden op de gehele verdieping.

Type : Motion Concrete Quartz
Kleur : Delicias
Oppervlakte : 180 m2
Locatie : Weesp
Oplevering : 2023
Naadloos design
De prachtige Motion Concrete Quartz in de kleur Delicias komt hier tot leven! Dankzij het naadloze design zijn de taatsdeuren in de woonkamer prachtige eyecatchers geworden. De licht beige tint voegt warmte toe aan het interieur en is goed te combineren met alle houtsoorten en de bruin leren trapbekleding. Niet alleen de grote ramen, maar ook de glazen vloerpanelen geven een open gevoel aan de woning. Met deze open blik en naadloze vloer kan je echt genieten van al het kabbelende water rondom de woonboot.
Van voordeur tot badkamer
Nog een voordeel van het naadloze design van deze microcement vloer is dat hij naadloos tegen de pui aan is gegoten. Geen drempels of kieren waar vuil in of achter kan verdwijnen. Al onze vloeren zijn naadloos en dus vloeistofdicht. Dat betekent ook nooit meer voegen schrobben, daarmee is de Concrete Quartz ook een ideale vloer voor de in de badkamer.

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken