landing page banner
Microcement klinkt u vast al bekend in de oren. Maar wat is het nou eigenlijk. Uniek aan ons microcement is dat het zowel op de vloer als op de muur aangebracht kan worden. De uitstaling kun je zelf bepalen. Zo kun je met microcement een robuuste uitstaling creëren, maar ook een elegante.

Microcement vloer of wand van Motion gietvloeren Motion is specialistisch bedrijf dat veel ervaring heeft met het aanbrengen van microcement.

Bij Motion kunt u altijd rekenen op:
- Ruimte keuze in kleur
- Verschillende opties voor de afwerking
- Ruime showroom vol met kennis en inspiratie
- Eén aanspreekpunt voor uw gehele traject
- Meedenkende adviseurs
 

Wat is microcement?


Microcement is een cement gebonden afwerklaag, deze is maar een paar millimeter dik. Het is een mix van natuurlijke materialen met kunststof additieven. Deze laatste zorgt er voor dat microcement niet alleen waterdicht is, maar ook slijtvast. Microcement is perfect voor gezinnen met kleine kinderen en grote huisdieren.

Microcement in de badkamer is om die reden een echte aanwinst aan uw woning. Uiteraard ook voor op werk in bijvoorbeeld kantoren of winkels. Het naadloze design zorgt er voor dat microcement in elke ruimte onderhoudsvriendelijk is. Nooit meer voegen of naden schoon schrobben.

Wanneer u vloerverwarming wilt combineren met microcement bent u helemaal goed bezig. Verwarm elke ruimte goed en snel. Dankzij de dunne afwerking van microcement kan de warmte van de vloerverwarming optimaal gebruikt worden.
 

Vakkundig aangebracht microcement door vakmensen van Motion


Microcement aanbrengen is niet voor elke doe-het-zelf ’er. Bij Motion worden alle wanden en vloeren aangebracht door vakmensen. Mensen met ervaring en kennis op het gebied van microcement. Onze vakmensen hebben ervaring in elke ruimte, zowel bij particulieren als bij ondernemers. Vraag gratis een offerte aan of kom langs in de showroom voor op maat gemaakt advies.
 

De mogelijkheden van microcement


Microcement is niet de enige benaming voor dit product, soms gaat het om woonbeton of een cementgebonden vloer. Het wordt toegepast op wanden en vloeren in badkamers, toiletten kleedkamers, keukens en woonkamers. Ook worden er aanrechtbladen en wasbakken mee afgewerkt. Microcement kun je heel fijn afwerken, polijsten of juist wat ruiger laten. Bij motion wordt vaak gekozen voor de Concrete Quartz, bij deze afwerking houd je de robuuste look zonder de te ruige feel.
 

Voordelen van microcement

- Unieke uitstraling: elegant en robuust tegelijk
- De duurzaamheid: de vloer is zeer sterk en gaat daarom lang mee
- Geluiddempend
- Krasvast
- Waterdicht
- Onderhoudsvriendelijk: de vloer is naadloos, dus vuil en stof hopen zich niet op
- Comfortabel
- In eindeloos veel kleuren te krijgen

Kom langs in de showroom in Amsterdam of vraag een brochure aan voor nog meer inspiratie.

Een op maat gemaakte offerte of meer informatie?

Afspraak maken