Motion MIX gietvloer
Foto 3
Motion mix
Foto 2
MIX Gietvloer met een betonlook effect geeft de vloer een natuurlijke uitstraling waardoor deze makkelijk is te combineren met materialen als hout, metaal en stof. De mate van betonlook kunt u zelf bepalen, u kunt tijdens het aanbrengen kiezen voor een rustig, normale of drukke MIX. Zo maken wij de Mix PU gietvloer nog persoonlijker. Motion begeleidt graag in het samenstellen van de Motion MIX Polyurethaan gietvloer.

  • Betonlook
  • Levendig
  • Natuurlijk
Bij Motion voorzien wij je graag in grote samples op maat van jouw favoriete kleur. De sample kan dan rustig thuis worden bekeken, dit geeft toch het beste beeld.

Kenmerken:
Betonlook
Levendig
Natuurlijk
Geschikt voor vloerverwarming
Vrijwel iedere kleurcombinatie mogelijk
De betonlook PU gietvloer is geschikt voor de woonkamer en/of keuken. Comfort en gebruiksvriendelijkheid zijn de kenmerken van deze vloer. Daarbij is de vloer naadloos te leggen en daarmee is de vloer ook geschikt voor de keuken. Omdat met deze PU gietvloer bijna alles mogelijk is qua kleurstelling kunnen we de vloer zo maken dat al uw meubels en/of de keuken er prachtig uit springen. Maar de Motion Mix Polyurethaan gietvloer is ook geschikt voor de slaapkamer, badkamer en/of de entree. En door zijn duurzaamheid en slijtvastheid is de vloer ook zeer geschikt voor de winkel, het kantoor of de showroom.

Stel uw vloer / wand samen

Selecteer uw keuze

Totale oppervlakte (in m²):

Gewenste uitstraling:

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?