PU Gietvloer betonlook

Motion MIX Gietvloer: Een betonlook vloer met extra’s

Motion MIX is een gietvloer in betonlook die je naar eigen smaak samenstelt. Jij bepaalt de kleuren die jouw vloer die unieke betonlook geven. Alle RAL-, Sikkens- en Sigmakleuren. Lastig kiezen? Maak dan een combinatie uit onze collectie.
Motion Mix: levendig en comfortabel
Motion Mix is een gietvloer met een natuurlijke, levendige uitstraling door de combinatie van twee kleuren. De betonlook vloer is makkelijk te combineren met materialen als hout, metaal en stof. De vloer is naadloos en erg gebruiksvriendelijk. Daardoor is hij geschikt in alle ruimtes: van woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer tot winkels, kantoren en showrooms.

Inspiratie

Twee kleuren in één vloer
Bij de Motion Mix-gietvloer bepaal je zelf of je voor een rustige, normale of levendige mix gaat. Zo maak je de gietvloer helemaal persoonlijk naar jouw wensen. De vleug van de betonlook bepaal je zelf op het moment dat de applicateur de kleurlaag aanbrengt. We begeleiden je graag in het maken van de juiste kleur en structuur.

Bekijk alle kleuropties

Cartagena

Deryl

Herfst

José

Lucht

Oxid

Spadumeen

Thetis

Vloerverwarming
Wil je een gietvloer combineren met vloerverwarming? Geen probleem. Een gietvloer is hier erg geschikt voor. Door de lage RC-waarde (Resistance Construction) per vierkante meter verspreidt de warmte snel door de ruimte en er gaat weinig warmte verloren. De betonlook gietvloer voelt daardoor heerlijk warm en comfortabel aan onder je voeten.

Vloerverwarming en gietvloer

Expertise
Ben je enthousiast over de Motion Mix-gietvloer? Of heb je je oog op een andere vloer laten vallen? Onze experts in de showroom adviseren je graag over welke type vloer bij jouw wensen en woning past. Van kleuridee tot oplevering van de vloer: we begeleiden je in het volledige proces. Tot snel in onze showroom te Amsterdam!

Over ons

Meer informatie of een op maat gemaakte offerte?

Afspraak maken